Άπιαστη η Ρεάλ, 3-1 τον… Εμπαπέ!

Must Read

Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό σπορ. Έχει ανάγκη από πρωταγωνιστές. Και τους βρήκε στον αγώνα – διαφήμιση του ποδοσφαίρου στη Μαδρίτη. Η Ρεάλ πήγε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια με το σε βάρος της γκολ, αλλά βρήκε απαντήσεις στη συνέχεια και πήρε νίκη και πρόκριση με 3-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μπενζεμά έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής (34 χρόνια και 80 μέρες) που σημειώνει χατ-τρικ, σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ ξεπερνώντας κατά 17 ημέρες τον Ολιβιέ Ζιρού.

Όσο για τους πρωταγωνιστές; Ο Καρίμ Μπενζεμά με τρία γκολ (61′, 76′, 78′) έγινε ο «βασιλιάς» του αγώνα. Κι από δίπλα του οι «πρίγκιπες», ο Λούκα Μόντριτς με αποφασιστική συμμετοχή στα δύο από τα τρία γκολ, αλλά και ο Βινίσιους. «Πρίγκιπας» ήταν ο Εμπαπέ που έδειξε τη μεγάλη του κλάση. Μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν αβέβαιη η συμμετοχή του. Σκόραρε στο 39′, δημιούργησε όλες τις ευκαιρίες της Παρί, ήταν άπιαστος, αλλά μόνος. Τα «βαριά χαρτιά» της ομάδας, ο Μέσι και ο Νεϊμάρ δεν μπόρεσαν να τον ακολουθήσουν.

Ο Γάλλος, στο διαβατήριο, Καρίμ Μπενζεμά, τιμώρησε το «διαμνάντι» του ποδοσφαίρου της χώρας του, την Παρί, που μάζεψε ότι καλύτερο κυκλοφορούσε παγκοσμίως, αλλά ομάδα δεν έφτιαξε…

Η Ρεάλ έδειξε ότι εκτός από τσαγανό διαθέτει και φανέλα για να πετυχαίνει κρίσιμες ευρωπαϊκές νίκες, κάτι που δεν διαθέτει η Παρί. Τα λεφτά δεν αρκούν για να κάνουν τις μεγάλες ομάδες. Μπορεί οι φανέλες της να είναι από εταιρεία ρούχων πολυτελείας, να κοστίζουν πανάκριβα, αλλά δεν έχουν το ειδικό βάρος για τα μεγάλα ευρωπαϊκά ματς.

Χειροκροτήθηκε ο Εμπαμπέ από το κοινό του Μπερναμπέου. Κατά πάσα βεβαιότητα του χρόνου θα αγωνίζεται εκεί…

Ρεάλ: Κουρτουά, Καρβαχάλ (66′ Βάθκεθ), Μιλιτάο, Αλάμπα, Νάτσο, Βαλβέρδε, Κρόος (57′ Καμαβινγκά), Μόντριτς, Ασένσιο (57′ Ροντρίγκο), Μπενζεμά, Βινίσιους

Παρί: Ντοναρούμα, Χακιμί (88′ Ντράξλερ), Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μέντες, Ντανίλο (80′ Ντι Μαρία), Παρέδες (71′ Γκέιγ), Βεράτι, Εμπαπέ, Μέσι, Νεϊμάρ

Στο άλλο ματς της βραδιάς η Σίτι έφερε 0-0 με τη Σπόρτινγκ. Έτσι αλλιώς είχε προκριθεί με το 5-0 στο πρώτο ματς στη Λισαβόνα.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον (73′ Κάρσον), Ίγκαν-Ρίλεϊ, Στόουνς, Λαπόρτ (84′ Εμπέτε-Τάτου), Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Γκιουντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα (46′ Μαχρέζ), Στέρλινγκ, Φόντεν (46′ ΜακΑτί), Ζεσούς

Σπόρτινγκ: Αδάν, Πόρο (79′ Εσγκάιο), Κοάτες, Ινάσιο, Λουίς Νέτο (89′ Βιργκίνια), Ματέους Ρέις, Ουγκάρτε, Σαράμπια (58′ Έντουαρντς), Ταμπάτα, Παουλίνιο (78′ Νούνο Σάντος), Σλιμανί (89′ Φεντάλ)

Τα ματς που έρχονται

Τρίτη 15 Μαρτίου

Άγιαξ – Μπενφίκα (2-2)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης (1-1)

Τετάρτη 16 Μαρτίου

Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ (1-1)

Λιλ – Τσέλσι (0-2)

Στους «8» έχουν ήδη προκριθεί Μπάγερν Μονάχου, Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι.

Η κλήρωση της προημιτελικής και της ημιτελικής φάσης θα γίνει την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This