Με 75 εκ. ευρώ συμβόλαιο στην Παρί ο Ζιντάν!

Must Read

Ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία με τον Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκεται στη Παρί Σεν Ζερμέν. Στον 49χρονο τεχνικό οι Καταριανοί ιδιοκτήτες της γαλλικής ομάδας προσφέρουν μυθικό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με αμοιβή 25 εκ. ευρώ το χρόνο!

Η πρώτη επαφή έγινε στο περιθώριο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ κι έκτοτε συνεχίστηκαν για να φθάσουν μια ανάσα πριν την τελική συμφωνία.

Το μεσημέρι του Σαββάτου μάλιστα η γαλλική ομάδα ειδοποίησε τον νυν τεχνικό της Μαουρίσιο Ποκετίνο ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία τους, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι οι συζητήσεις με τον «Ζιζού» βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ζητούμενο για την Παρί Σεν Ζερμέν είναι μια επιτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ στόχος που δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα παρά τις πανάκριβες μεταγραφές τύπου Μέσι και Νεϊμάρ. Ο Ζιντάν έχει κερδίσει, ως προπονητής, τρία Τσάμπιονς Λιγκ, ένα ευρωπαϊκό σούπερ Καπ και δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων. Στη γνώση του στον τομέα αυτό επενδύουν για την επόμενη μέρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This