Γιατί αξίζει να δούμε απόψε Τσάμπιονς Λιγκ

Must Read

Στην προτελευταία στροφή της φάσης των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγικ δύσκολα συναντά κανείς «αδιάφορο» ματς. Οι μάχες για τις δύο πρώτες θέσεις στους ομίλους συνεχίζονται, ο τρίτος παίζει αγώνα μπαράζ με 2ο του Γιουρόπα κι αν προκριθεί συνεχίζει στη διοργάνωση αυτή, αλλά το σημαντικότερο η νίκη αλλά και η ισοπαλία πληρώνουν 2,8 εκ. ευρώ και 930.000 αντίστοιχα. Φυσικά υπάρχει και το μπόνοιυς των 9,6 εκ. ευρώ για όσους προκριθούν. Μόνο λίγα δεν τα λες ακόμα και για τους οικονομικά ευκατάστατους συλλόγους.

Μερικά ματς όμως έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στον 5ο όμιλο στις 19.45 η Σάλτσμπουργκ υποδέχετια την Τσέλσι. Οι Αυστριακοί έχουν, από πέρσι, αήττητο σερί 7 αγώνων (5-2-0) στη διοργάνωση, δεν έχουν χάσει φέτος στη φάση των ομίλων (1-3-0) και στο γήπεδό τους έχουν να γνωρίσουν την ήττα εδώ και 40 αγώνες (32-8-0), σε όλες τις διοργανώσεις φυσικά. Αν τα καταφέρουν να προκριθούν θα αφήσουν εκτός τη Μίλαν την οποία αντιμετωπίζουν την τελευταία αγωνιστική στο Μιλάνο.

Αστέρι τους ο εικονοζόμενος επάνω,  Νοά Οκαφόρ που έχουν σκοράρει και με τις τρεις ομάδες του ομίλου. Είναι 22 χρόνων, γεννημένος στην Ελβετία και διεθνής με τα χρώματά της, αλλά με καταγωγή από την Νιγηρία.

Η Τσέλσι, είναι πρώτη στον όμιλο στο «+1» από τη Σάλτσμπουργκ και αήττητη με προπονητή τον Πότερ (5-3-0).

Στον άλλο αγώνα (19.45) η Ντινάμο Ζάγκρεμπ υποδέχεται τη Μίλαν που θέλει νίκη για να ελπίζει στη 2η θέση.

Η βαθμολογία

1.ΤΣΕΛΣΙ 7β

2.ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 6β

3. ΜΙΛΑΝ 4β

4. ΝΤ. ΖΑΓΚΡΕΜΠ 4β

Η επόμενη αγωνιστική (2/11)

Μίλαν – Σάλτσμπουργκ

Τσέλσι – Ντ. Ζάγκρεμπ

Στον 6ο όμιλο η Ρεάλ Μαδρίτης παριμένει να προκριθεί και μαθηματικά. Άλλωστε ποτέ δεν έχει αποκλειστεί στη φάση των ομίλων. Στη Λειψία (ώρα 22.00) δεν ταξίδεψαν οι Μπενζεμά, Μόντριτς και Βαλβάρδε για να πάρουν ανάσες.Η Λειψία θέλει νίκη για να πάει με άλλο αέρα στο ματς με τη Σαχτάρ που θα γίνει στην Πολωνία την τελυταία αγωνιστική. Οι Ουκρανοί διεκδικούν την 3η θέση και υπό προϋποθέσεις τη 2η. Όλα θα εξαρτηθούν από τον αγώνα τους στην Σκωτία με τη Σέλτικ (ώρα 22.00).

Η βαθμολογία

1 ΡΕΑΛ 10β

2 ΛΕΙΨΙΑ 6β

3 ΣΑΧΤΑΡ 5β

4 ΣΕΛΤΙΚ 1β

Η επόμενη αγωνιστική (2/11)

Ρεάλ – Σέλτικ

Σαχτάρ – Λειψία

Στον 7ο όμιλο η μάχη αφορά την 3η θέση που διεκδικεί η βελτιωμένη Σεβίλλη από την Κοπεγχάγη, ενώ η Ντόιρτμουντ (υποδέχεται την Μάν. Σίτι) δύσκολα θα χάσει τη 2η θέση και οι Άγγλοι έχουν ήδη προκριθεί. Απλά διεκδικούν την πρώτη θέση και ελπίζουν να βάλει πολλά γκολ στη διοργάνωση στα νοκ άουτ ματς ο Χάαλαντ (φωτογραφία κάτω).

Οι Ισπανοί υποδέχονται την Κοπεγχάγη και ζητούμενο είναι μόνο η νίκη κάτι που δεν είχαν καταφέρει στην πρωτεύουσα της Δανίας (0-0 το ματς)

Η βαθμολογία

1. ΜΑΝ. ΣΙΤΙ 10β

2. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 7β

3. ΣΕΒΙΛΛΗ 2β

4. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 2β

Η επόμενη αγωνιστική (2/11)

Κοπεγχάγη – Ντόρτμουντ

Μάν. Σίτι – Σεβίλλη

Στον 8ο όμιλο μεγάλο ματς γίνεται στη Λισαβόνα. Η Μπενφίκα και με ισοπαλία περνά στον επόμενο γύρο αφήνοντας έξω τη Γιουβέντους που θέλει μόνο νίκη, όχι για την πρόκριση, αλλά για να ελπίζει σε αυτήν. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος (επάνω φωτογραφία) έχει σημαντικό μερίδιο στην υπέρβαση των «αετών»

Στο άλλο ματς η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα που νίκησε 2-0 τη Γιοιυβέντους στο Ισραήλ!

Η βαθμολογία

1 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 8β

2 ΜΠΕΝΦΙΚΑ 8β

3 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 3β

4 ΜΑΚΑΜΠΙ Χ. 3β

Η επόμενη αγωνιστική (2/11)

Μακάμπι Χ. – Μπενφίκα

Γιουβέντους – Παρί Σεν Ζερμέν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This