Απόβαση στην Αγγλική Πρέμιερ ετοιμάζει το Κατάρ

Must Read

Το Κατάρ με αιχμή του δόρατος τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, είναι έτοιμοι να κάνουν… απόβαση στην Αγγλική Πρέμιερ. Ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη της Τότεναμ για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας.

Το Κατάρ μέσω του Κελαϊφί απέκτησε την Παρί εν μέσω καταγγελιών για αδιαφανείς διαδικασίες του τότε Γάλλου προέδρου Σακροζί και του Μισέλ Πλατινί με αντάλλαγμα τη γαλλική ψήφο για την υποψηφιότητα του Κατάρ για το Μουντιάλ. Από τότε η ομάδα απέκτησε πλειάδα άσων (Μέσι, Νεϊμάρ), είναι η σχεδόν μόνιμη πρωταθλήτρια στη Γαλλία, αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ που αποτελεί πρωταρχικό στόχο.

Στο εμπορικότερο πρωτάθλημα, την Αγγλική Πρέμιερ, πέρα από τη μάχη των συλλόγων για τον τίτλο, διεξάγεται και ένας «αραβικός πόλεμος» επενδυτών. Το Αμπού Ντάμπι έχει την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Σαουδική Αραβία πρόσφατα απέκτησε την Νιούκαστλ.

Το Κατάρ θεωρεί ότι υστερεί σε απόκτηση ομάδων καθώς εκτός από την Παρί έχει το μειοψηφικό πακέτο μετοχών της Πορτογαλικής Μπράγκα από τον περασμένο Οκτώβριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This