Η ασπίδα προστασίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Λευτέρη Αυγενάκη και η απάντηση του εκδότη Ιωάννη Φιλιππάκη

«Ο χειρότερος υφυπουργός αθλητισμού που έχει περάσει ποτέ»

Must Read

Περίεργες αντιλήψεις ακούστηκαν στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκα από τον πρόεδρό της Βαγγέλη Μαρινάκη, για τη δημοσιογραφία με αφορμή τα χρήματα που δικαιούνται οι ομάδες από τη φορολογία των στοιχηματικών εταιρειών και τον τρόπο που αυτή ασκείται.

Είπε κάποια στιγμή ο πρόεδρος του συνεταιρισμού με αφορμή τα χρήματα που θα εισπράξουν οι ΠΑΕ και τα (ψαλιδισμένα) που προορίζονται για τις αντίστοιχες της Σούπερ Λιγκ 2:

«Επειδή εδώ φοράμε παντελόνια θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν μπορεί να πηγαίνουμε ως Super League να παίρνουμε τελικά αυτό που θεωρούμε σωστό και τα Μέσα που έχουν ή επηρεάζουν τα μέλη του Συνεταιρισμού να κάνουν επιθέσεις (σ.σ. εννοεί τον Αυγενάκη για τη SL2) για τη διανομή των χρημάτων. Θα ψηφίσουμε ότι η κατανομή είναι δικαιότατη όπως έγινε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Αυτή ήταν η επίσημη θέση που ανέβηκε μάλιστα ανέβηκε και στην ιστοσελίδα της Λίγκας.

Στην πραγματικότητα ο πρόεδρος της SL1 ήταν πολύ πιο αναλυτικός μιλώντας στα Μέλη του συνεταιρισμού.

«Εγώ είμαι ξεκάθαρος για τα Μέσα της Alter Ego, το Μέγκα, τα Νέα, το in.gr. Ο κ.Σαββίδης όμως που έχει το Open ή το SDNA ή ο κ. Αλαφούζος με τον ΣπορFM ή ο κ. Μελισσανίδης με τη Ναυτεμπορική και οι φίλοι του όπως ο κ. Φιλιππάκης από το enwsi.gr και τη Live Sport να κάνουν επιθέσεις στον υφυπουργό για τη διανομή των χρημάτων; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα»

Ο πρόεδρος της Λίγκας δεν αρκέστηκε στο να εκφράσουν οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ την ικανοποίησή τους για την είσπραξη των χρημάτων που δικαιούνται με βάση το νόμο, αλλά θέλησε να στηρίξουν τον υφυπουργό στην τραγική μείωση των χρημάτων που θα πάρει ο άλλος συνεταιρισμός, της SL2, που έχει άλλα μέλη και δική του διοίκηση. Και προχώρησε ακόμα παραπέρα. Θέλησε να επέμβουν οι ιδιοκτήτες όχι μόνο στα μέσα που ελέγχουν, αλλά και σε άλλα ανεξάρτητα για την κριτική που γίνεται για τις πράξεις του κ. Αυγενάκη που έχουν οδηγήσει 24 ΠΑΕ της SL2 να ματαιώσουν τους αγώνες πρωταθλήματος από αυτό το Σαββατοκύριακο!

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης διέψευσε τον ισχυρισμό του κ. Μαρινάκη όταν πήρε τον λόγο κάποια στιγμή και απάντησε:

«Κύριε Μαρινάκη καταρχήν ο κύριος Σαββίδης έχει το Open και το Ethnos.gr και δεν είναι δική μας δουλειά τι θα κάνουν οι δημοσιογράφοι, ούτε μπορούμε εμείς να τους πούμε σε ποιον θα κάνουν κριτική γιατί αυτό είναι ένα άλλο θέμα από το ποσοστό του στοιχήματος».

«Ο χειρότερος υφυπουργός αθλητισμού που έχει περάσει ποτέ»

Με αφορμή τα όσα είπε ο  κ. Μαρινάκης και τις αναφορές του στα Μέσα Ενημέρωσης, ο εκδότης της «Live Sport» Ιωάννης Φιλιππάκης δήλωσε:

«Δεν χρειάζομαι βοήθεια από κανένα φίλο μου για να αντιληφθώ, κι εγώ και οι εφημερίδες μου, την ανικανότητα του κυρίου Αυγενάκη. Του χειρότερου υφυπουργού αθλητισμού που έχει περάσει ποτέ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This