Υπό το… μηδεν το θέαμα στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός και Αστέρας έμειναν στο 0-0

Must Read

Είχε που είχε κρύο στο Αγρίνιο, σέρβιραν… κρύο πιάτο ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας Τρίπολης που έφεραν το… αγαπημένο τους αποτέλεσμα (ισοπαλία 0-0). Ήταν το έβδομο «Χ» και το τρίτο ματς χωρίς γκολ στο διάστημα αυτό.

Οι θεατές δεν διαπίστωσαν ότι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα για τη νίκη, παρά το γεγονός ότι τους ενδιέφεραν οι τρεις βαθμοί αφού στόχος τους είναι μια θέση στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Ακόμα κι έτσι, η ατμόσφαιρα… ζεστάθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων όταν ο Χουχούμης επεχείρησε σέντρα, ο Καρέλης βρήκε την μπάλα με το κεφάλι, αλλά ο τερματοφύλακας της Τρίπολης, Παπαδόπουλος, μπλόκαρε εντυπωσιακά.

Διαιτητής: Φωτιάς
Βοηθοί: Θανασιάς, Νίκζας
4ος: Κατοίκος
VAR: Γκορτσίλας, Νικολαΐδης.



Παναιτωλικός: Κοντογιάννης, Λάρσον, Μαλής (46′ Μάρτενσον), Μλάντεν, Χουχούμης, Λιάβας, Κολοβός (79′ Μπουζούκης), Ντουάρτε (79′ Τσιγγάρας), Μορσέι (71′ Ξενιτίδης), Σενγκέλια, Πέδρο (79′ Καρέλης)

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Ατιένζα, Καστανιο, Αλάγμπε, Καρμόνα, Άλβαρες, Σανταφέ, Μπαρτόλο (46′ Ριέρα), Σίτο (88′ Λέο Τιλίκα), Κρέσπι, Μπαράλες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This