Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές αγωνίζονται κόντρα στον κορωνοϊό – Μαζεύουν λεφτά για δημιουργία ΜΕΘ

Must Read

Στα χνάρια των ξένων συναδέλφων τους και οι Έλληνες ποδοσφαιριστές, μαζεύουν χρήματα για να «κλωτσήσουν» μακριά από τους συνανθρώπους μας τον κορωνοϊό.
Όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο του Σπορ FM, την πρωτοβουλία πήραν οι διεθνείς παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Ήρθαν σε συνεννόηση μεταξύ τους και άρχισαν τις προσπάθειες για να συγκεντρώσουν χρήματα, ώστε να τα προσφέρουν στο υπουργείο Υγείας και την δημιουργία ΜΕΘ, που τόσο αναγκαίες είναι για την σωτηρία των ανθρώπων.

Στην πρωτοβουλία αυτή… έβαλαν και άλλους παίκτες από τις ελληνικές ομάδες, κυρίως του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, ενώ σιγά-σιγά μπαίνουν και τα υπόλοιπα σωματεία, καθώς υπήρξε επικοινωνία με τους αρχηγούς των ομάδων της Super League.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό που καλύπτει την δημιουργίας εντατικής μονάδας, ενώ υπάρχουν προσδοκίες που με τα λεφτά που θα μαζευτούν θα μπορέσει να γίνει και δεύτερη ΜΕΘ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This