Τ. Θεοδωρικάκος: «Δεν μπορεί να υπάρξει ελευθερία και ασφάλεια χωρίς την προστασία του περιβάλλοντος»

Must Read

Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα περιβάλλοντος εγκαινίασε τον νέο πολυχώρο ανακύκλωσης στην Α΄ Ακτή του Αλίμου, στο πλαίσιο του προγράμματος εφαρμογής της ανταποδοτικής ανακύκλωσης.

Ο υπουργός τόνισε ότι στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος «όλοι πρέπει να είμαστε μια ομάδα» και ανακοίνωσε ότι στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», του οποίου οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στις επόμενες ημέρες από τον Πρωθυπουργό και τον ίδιο, το 10% του προγράμματος θα αφορά τη διαχείριση στερεών αποβλήτων. Επισήμανε δε ότι χωρίς τους Δήμους και τις Περιφέρειες δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική προστασία του περιβάλλοντος.

«Το υπουργείο Εσωτερικών μιλά για το περιβάλλον με τα έργα του και τις δράσεις του. Γιατί πιστεύουμε βαθύτατα ότι δεν μπορεί να υπάρξει ελευθερία και ασφάλεια σε κάθε χώρα και σε όλο τον πλανήτη, χωρίς την προστασία του περιβάλλοντος», σημείωσε.

Pyatt: «Εκπληκτική η διαχείριση της πανδημίας από την Ελλάδα»

Ο Πρέσβυς των ΗΠΑ κ. Geoffrey Pyatt που παρίστατο στην εκδήλωση αναφέρθηκε στην «εκπληκτική», όπως την χαρακτήρισε, διαχείριση της πανδημίας από την ελληνική κυβέρνηση, λόγω της οποίας η χώρα ανοίγει και πάλι στους τουρίστες κι επισήμανε ότι «το περιβάλλον εξαρτάται από εμάς», ενώ αναφέρθηκε στη συμβολή των αμερικανικών επενδύσεων στη χώρα μας στον τομέα προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς πρόκειται για εταιρείες με πρωτοποριακή τεχνολογία.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης, ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης και οΠρόεδρος Δ.Σ.του ΕΟΑΝ κ. Νικόλαος Χιωτάκης και ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα περιβάλλοντος και κυκλικής οικονομίας κ. Γ.Κρεμλής.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This