Κυριακή 13/6/2021

Ο Δήμος Αμαρουσίου εξόπλισε με laptops τα σχολεία της περιοχής

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκε η παράδοση 23 φορητών υπολογιστών σε όλους τους Διευθυντές των Σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Δεδομένων των αυξημένων απαιτήσεων, όπως έχουν διαμορφωθεί λόγω της επιδημίας Covid-19, και της ανάγκης για εξοπλισμό που θα επιτρέπει την απομακρυσμένη διοίκηση και εκπαίδευση, ο Δήμος Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του και χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, εξοπλίζει τόσο τις Διευθύνσεις όσο και τα ίδια τα σχολεία με σύγχρονα μέσα, με σκοπό την όσο το δυνατό καλύτερη ανταπόκριση στις νέες συνθήκες.

Δήμος Αμαρουσίου φορητοί υπολογιστές

Ο κ. Αμπατζόγλου, απευθυνόμενος προς τους Διευθυντές των σχολείων, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Είμαστε στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και αντιλαμβανόμενοι τις έκτακτες συνθήκες αλλά και τη δική σας προσπάθεια, προσπαθούμε να αναβαθμίζουμε τον εξοπλισμό σας και να συντηρούμε τον υφιστάμενο, με σκοπό πάντα την απρόσκοπτη πρόσβαση στη γνώση για όλους τους μαθητές μας. Οι Σχολικές Επιτροπές μας είναι σε 24ωρη βάση παρούσες, για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων και όπως έχει αποδειχθεί με δημιουργική συνεργασία επιτυγχάνονται οι κοινοί μας στόχοι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ