20-9-2020

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών μοίρασε υγειονομικό υλικό στα μαγαζιά του Μοσχάτου

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου, σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και τον Εμπορικό Σύλλογο Μοσχάτου, μοίρασαν υγειονομικό υλικό (μάσκες προστασίας και αντισηπτικά) σε καταστήματα του Μοσχάτου.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μοσχάτου, κ. Ελεάννα Μπαλάσσου, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο της πόλης, κ. Ανδρέα Ευθυμίου και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, καθώς αποδέχθηκαν ευγενικά την πρόσκληση συμμετοχής στη διανομή υγειονομικού υλικού που έγινε στα καταστήματα του Μοσχάτου.

Διανομή υγειονομικού υλικού σε καταστήματα του Μοσχάτου

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και τον Πρόεδρό του, κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου για αυτή την δράση προσφοράς προς τα καταστήματα της πόλης, ενέργεια την οποία ζητήσαμε να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες και στα καταστήματα του Ταύρου. Στεκόμαστε δίπλα στους επαγγελματίες αυτή την περίοδο της πανδημίας, είτε με απαλλαγές από τα δημοτικά τέλη είτε με την αύξηση των τραπεζοκαθισμάτων που μπορούν να χρησιμοποιούν οι καταστηματάρχες».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ