Ψηφιακή μαστογραφία δωρεάν σε ανασφάλιστες, άπορες και χαμηλόμισθες γυναίκες του Δήμου Περιστερίου

Must Read

Τη δυνατότητα σε άπορες, ανασφάλιστες και χαμηλού εισοδήματος γυναίκες να κάνουν την εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας παρέχει ο Δήμος Περιστερίου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Oι Άγιοι Ανάργυροι».

Ο καρκίνος του μαστού χρήζει έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης, κάτι που δεν είναι εφικτό για όλους, λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας που μαστίζουν την κοινωνία μας.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Περιστερίου, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Υγείας, Καρδιολόγου Γεώργιου Μπεκιάρη, εξασφάλισε μία ακόμη πολύτιμη ημερομηνία εξέτασης για γυναίκες άπορες και ανασφάλιστες, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας 40 έως 69 ετών, ανασφάλιστες ή ασφαλισμένες με χαμηλό εισόδημα (έως 6.000 ευρώ ατομικό ή έως 12.000 ευρώ οικογενειακό). Προσοχή: το πρόγραμμα δεν απευθύνεται σε γυναίκες που ήδη πάσχουν ή έχουν εμφανίσει στο παρελθόν καρκίνο του μαστού.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται για ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου, στο τηλέφωνο 210-5783266, και ώρες 8:30-14:00 έως τη Δευτέρα 5/10, για την πρώτη ημερομηνία και έως τη Δευτέρα 26/10 για τη δεύτερη ημερομηνία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This