Δωρεάν εξετάσεις για HIV και Ηπατίτιδες B & C στο Δήμο Περιστερίου κάθε Δευτέρα

Must Read

Κάθε Δευτέρα, πλέον, θα πραγματοποιούνται οι δωρεάν εξετάσεις για HIV και για τις Ηπατίτιδες B & C στο Δήμο Περιστερίου, σε όσους πολίτες το επιθυμούν.

Αυτό ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Περιστερίου, Καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης, ενημερώνοντας τους ενδιαφερόμενους δημότες ότι η εν λόγω αλλαγή ημέρας αφορά το διάστημα μέχρι τέλος του 2020.

Επισημαίνουμε ότι για το μήνα Οκτώβρη, οι εξετάσεις θα γίνουν την Δευτέρα στις 12, τη Δευτέρα στις 19 και τη Δευτέρα στις 26 του μηνός, τις ώρες 18:00 – 21:00, τηρουμένων όλων των μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι οι δωρεάν εξετάσεις θα πραγματοποιούνται στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου, όπου θα σταθμεύει η κινητή μονάδα της ΜΚΟ PRAKSIS, με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This