Παραδόθηκε στην κυκλοφορία από τον Περιφερειάρχη Αττικής η σήραγγα Λουμπάρδα

Must Read

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη η σήραγγα Λουμπάρδα (Τρύπες Καραμανλή) μετά την ολοκλήρωση των έργα άρσης της επικινδυνότητας που εκτέλεσε η Περιφέρεια Αττικής.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, μετά από σχετική επιθεώρηση που πραγματοποίησε στα έργα, έδωσε σήμερα στην κυκλοφορία τη σήραγγα Λουμπάρδα, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την αποκατάσταση της επικινδυνότητας στις σήραγγες της παραλιακής λεωφόρου με κατεύθυνση προς Σούνιο. Οι σήραγγες είχαν κλείσει στις 15 Οκτωβρίου προκειμένου να υλοποιηθούν τα απαιτούμενα έργα τα οποία και ολοκληρώθηκαν χθες.

«Σήμερα παραδίδουμε στους πολίτες της Αττικής ένα έργο, το οποίο έγινε σε ελάχιστες εβδομάδες, όπως είχαμε υποσχεθεί. Από την πρώτη στιγμή ενεργήσαμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Προτεραιότητά μας είναι η ασφαλέστερη μετακίνηση των πολιτών. Τα αρμόδια συνεργεία της Περιφέρειας υλοποίησαν όλες εκείνες τις αναγκαίες ενέργειες που εξασφάλισαν την άμεση αποκατάσταση των ζημιών και τον περιορισμό της ταλαιπωρίας των οδηγών. Πλέον, με πλήρη ασφάλεια μπορεί κανείς να κάνει χρήση του συγκεκριμένου οδικού τμήματος. Συγχρόνως, πέτυχαμε μετά από 50 χρόνια να αναβαθμιστεί το σημείο και να υλοποιηθούν μια σειρά από παρεμβάσεις που στόχο έχουν την καλύτερη ασφάλεια των πολιτών. Μεταξύ άλλων υπήρξαν εργασίες στο οδόστρωμα και τον φωτισμό κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Θέλω να ευχαριστήσω τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, το έμψυχο δυναμικό των οποίων υπερέβαλε εαυτόν προκειμένου το έργο να παραδοθεί το συντομότερο δυνατόν. Επίσης οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους πολίτες για την κατανόηση που έδειξαν. Η Αττική μας συνεχίζει να πηγαίνει μπροστά». δήλωσε ο κ. Πατούλης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This