Δήμος Αθηναίων: Πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού μέσω τηλεφώνου στα κατά τόπους δημοτικά ιατρεία

Must Read

Ακόμα μεγαλύτερη γίνεται η ανάγκη για προσφορά αίματος -μια σπουδαία πράξη ζωής και αγάπης για τον συνάνθρωπό μας- την συγκεκριμένη περίοδο, όπου το σύστημα υγείας της χώρας δοκιμάζεται καθημερινά από την πανδημία του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό της κοινωνικής αλληλεγγύης συνεχίζεται τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο με ακόμα μεγαλύτερη ένταση η εθελοντική αιμοδοσία στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, το Γ.Ν.Α «Ευαγγελισμός» και το Ογκολογικό Κηφισιάς «Αγ. Ανάργυροι».

Τα Δημοτικά Ιατρεία, με το εξειδικευμένο υγειονομικό προσωπικό που διαθέτουν, διασφαλίζουν την τήρηση όλων των προϋποθέσεων για ασφαλείς αιμοδοσίες, αλλά και των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία των πολιτών από τον κορωνοϊό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τα Δημοτικά Ιατρεία στα οποία θα γίνουν οι αιμοδοσίες για να κλείνουν ραντεβού. Η διοργάνωση τους γίνεται από την Διεύθυνση Δημοτικών Ιατρείων και Δημόσιας Υγείας, υπό την εποπτεία του αρμόδιου αντιδημάρχου Μανώλη Καλαμπόκα.

Οι προγραμματισμένες αιμοδοσίες από 23/11 έως και 18/12 έχουν ως εξής:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This