Δημότης επιτέθηκε με… σπαθί στον αντιδήμαρχο Λουτρακίου για τα έργα στο πάρκο της πόλης!

Απείλησε τον ίδιο και την οικογένειά του

Must Read

Ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας έλαβε χώρα σε πάρκο στο Λουτράκι, όταν  νεαρός άνδρας επιτέθηκε με… σπαθί στον αντιδήμαρχο της πόλης!

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, όλα ξεκίνησαν μετά από μία ανάρτηση στο Facebook το πρωί της Τρίτης, όπου ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου, Κώστας Παντελέου, πρόβαλε τα βελτιωτικά έργα στο πάρκο Μάτση. Εργαζόμενος με οκτάμηνη σύμβαση στο δήμο, ο οποίος, μάλιστα, ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με άλλο συνδυασμό στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, έγραψε το ακόλουθο σχόλιο: «Φτιάξε ένα λάκκο και μπες μέσα Κωστάκη, θα φέρω το φτυάρι να σε θάψω. Κωνσταντίνος Παντελέου ξέρεις ότι είναι πολύ άθλιο αυτό που συμβαίνει με το πάρκο της Δεξαμενής».

Κινήθηκε απειλητικά εναντίον του

Έπειτα από λίγη ώρα, ο εν λόγω νεαρός εμφανίστηκε στο πάρκο με άγριες διαθέσεις και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του κ. Παντελέου, με σκοπό να τον χτυπήσει. Οι εργάτες που βρίσκονταν εκεί τον απώθησαν, ενώ ένας εξ αυτών τον πέταξε στο έδαφος. Ωστόσο, όταν ο δημότης σηκώθηκε, έβγαλε ένα σπαθί από το πίσω μέρος του παντελονιού του και κινήθηκε εκ νέου εναντίον του αντιδημάρχου!

«Ξέρω που μένεις, θα έρθω να σε βρω», του φώναζε, ενώ απειλούσε την οικογένεια του αντιδημάρχου, ο οποίος, σε κατάσταση σοκ κάλεσε την αστυνομία. Άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν τον έξαλλο δημότη, ενώ ο κ. Παντελέου υπέβαλλε μήνυση. Ο άνδρας με τη διαδικασία του αυτοφώρου θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κορίνθου ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία.

Ενημέρωση: Το σπαθί που χρησιμοποιήσε ο νεαρός ήταν ψεύτικο όπως διαπιστώθηκε, ενώ ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη για την οργισμένη αντίδραση του:«Το μόνο που ήθελα ήταν να τον τρομάξω. Διαφωνώ με τα έργα που γίνονται στο πάρκο, καταστρέφεται ο μοναδικός πνεύμονας πρασίνου» δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This