Κατ’ οίκον διανομή ρούχων, σχολικών και παιχνιδιών σε ευπαθείς ομάδες από το Δήμο Αθηναίων

Οι άνθρωποι του Κ.Υ.Α.Δ.Α. θα διεκπεραιώνουν τα αιτήματα το συντομότερο δυνατόν

Must Read

Πόρτα-πόρτα στις γειτονιές της πρωτεύουσας θα πηγαίνει φέτος το προσωπικό του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), προκειμένου να προσφέρουν ρούχα, παπούτσια, σχολικά είδη και παιχνίδια στους ωφελούμενους του – εκείνους που στερούνται ακόμα και βασικά αγαθά της καθημερινότητας.  

Κάθε οικογένεια μπορεί, τηλεφωνώντας απλώς στο 210-8223718, να δώσει την παραγγελία της (είδος & μέγεθος) με τα αγαθά που χρειάζεται και, στη συνέχεια, οι άνθρωποι του Κ.Υ.Α.Δ.Α. θα διεκπεραιώνουν τα αιτήματα το συντομότερο δυνατόν, ώστε άμεσα και με ασφάλεια να ολοκληρώνεται η κατ’ οίκον διανομή τους.

Παράλληλα, οι ωφελούμενοι του Κ.Υ.Α.Δ.Α. που δεν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες μπορούν να παραλαμβάνουν τα προϊόντα τους από τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών. Οι δικαιούχοι θα κάνουν την παραγγελία τους ακολουθώντας την ίδια διαδικασία, ενώ στη συνέχεια, κάποιο μέλος της οικογένειας τους θα μπορεί να παραλάβει, με προκαθορισμένο ραντεβού, τα προϊόντα από την είσοδο του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών (Δομοκού 2 & Φιλαδελφείας, απέναντι από τον σταθμό Λαρίσης). Για την παραλαβή, ο ωφελούμενος θα πρέπει να έχει στείλει SMS μετακίνησης με τον κωδικό 2 και να έχει μαζί του έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, άδεια οδήγησης).

Βοήθεια στο Σπίτι Plus

Υπενθυμίζεται ότι από το Δήμο Αθηναίων ήδη λειτουργεί το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι Plus», μέσω του οποίου γίνεται επίσης κατ’ οίκον διανομή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων σε ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες. Οι κάτοικοι του Δήμου που πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210-3428745, προκειμένου να υποβάλουν το αίτημα τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This