Κυριακή 13/6/2021

«Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη 2020»: Το νέο θεματικό κανάλι του Δήμου με τη μαγεία των χριστουγεννιάτικων ημερών (video)

Άλλη μια ωραία πρωτοτυπία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ο Δήμος Ηλιούπολης, θέλοντας να είναι δίπλα στους δημότες και να τους μεταφέρει το εορταστικό πνεύμα των ημερών, δημιούργησε ένα νέο θεματικό κανάλι στο YouTube με τίτλο «Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη 2020».

Το κανάλι θα προσφέρει μια χριστουγεννιάτικη συλλογή με περισσότερες από 50 εκπομπές, ώστε να φτάσει «ψηφιακά» σε κάθε σπίτι της πόλης η μαγεία των χριστουγεννιάτικων ημερών.

Το καλωσόρισμα:

Καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα, εκπομπές με συνταγές γιορτινών γλυκών που φτιάχνουν ζαχαροπλαστεία και φούρνοι της πόλης, συνταγές γιορτινών εδεσμάτων από καταστήματα εστίασης της πόλης, αλλά και παραστάσεις Καραγκιόζη θα παίζει συνεχώς το κανάλι του… Χατζηδάκη.

Οι εκπομπές γυρίστηκαν στο θέατρο του δημαρχιακού μεγάρου, σε άλλους δημοτικούς χώρους και σε καταστήματα της πόλης, από επαγγελματίες εικονολήπτες, ηχολήπτες και παρουσιαστές –  ηθοποιούς υπό την επίβλεψη σκηνοθέτη.

«Σας προσκαλώ να περάσετε τέλεια στις ξεχωριστές διαδικτυακές εκδηλώσεις μας στο κανάλι YouTube του δήμου μας» λέει το κάλεσμα του δημάρχου προς τους συμπολίτες του.

Άλλη μια ωραία πρωτοτυπία, δηλαδή, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ