Περιφέρεια Αττικής: Online εκδηλώσεις με «άρωμα» γυναίκας όλο το Μάρτιο

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ψηφιακή παρακολούθηση

Must Read

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου η Περιφέρεια Αττικής «υποκλίνεται» στη γυναίκα και την τιμά μέσα από μία σειρά διαδικτυακών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου.

Ειδικότερα, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, και του Τομεάρχη Πολιτισμού – Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου κατεξοχήν αρμόδιου για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, Χάρη Ρώμα, η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί, για άλλη μία φορά, ένα μοναδικό, υψηλού επιπέδου πρόγραμμα αφιερωμένο στη Γυναίκα, με συναυλίες και μία μουσικοθεατρική παράσταση. Το πρόγραμμα, που κάνει πρεμιέρα ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 21.00, σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ψηφιακή παρακολούθηση, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και εργαζόμενων στο χώρο του Πολιτισμού.

participatory lab_social

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 29 Μαρτίου με τη διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Η Γυναίκα στην Εξουσία», την οποία οργανώνει η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Μαίρη Βιδάλη, με τη συμμετοχή εξεχουσών γυναικών από τους χώρους της διανόησης, της τέχνης, του πολιτισμού και της κοινωνίας.

Δωρεάν για όλους

Όλες οι εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερα διαθέσιμες για θέαση -δωρεάν και χωρίς χωρικούς περιορισμούς– μέσα από την επίσημη σελίδα της Περιφέρειας Αττικής στο Facebook: facebook.com/PerifereiaAttikis, αλλά και στο κανάλι της στο YouTube: youtube.com/perattika.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν (Φρυνίχου). Το πρόγραμμα θα ενημερώνεται συνεχώς στο σελίδα του event στο Facebook, όπου και μπορούν οι πολίτες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να παρακολουθήσουν τις δωρεάν εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This