Τετάρτη 23/6/2021

Δήμος Περιστερίου: Ξεκίνησε η μεταφορά στα κέντρα εμβολιασμού πολιτών με δυσκολία στη μετακίνηση (video)

Για τη μεταφορά ηλικιωμένων, ατόμων με κινητικά προβλήματα, αλλά και μοναχικών πολιτών, προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα της πόλης μεριμνά ο Δήμος Περιστερίου.

Για τη νέα κοινωνική δράση, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης τονίζει: «Ο Δήμος Περιστερίου πάντα στηρίζει τα άτομα της τρίτης ηλικίας, μιας ηλικιακής ομάδας που πλήττεται ιδιαίτερα από τον κορωνοϊό, αλλά και τα ευάλωτα άτομα, εξασφαλίζοντας, αυτή την φορά, τη δυνατότητα μεταφοράς τους, όταν αδυνατούν να προσέλθουν για εμβόλιο».

Οι πολίτες που αδυνατούν να μετακινηθούν, μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 210-5701639 και 210-5701641, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 14:00, τουλάχιστον δύο ημέρες πριν από το προγραμματισμένο ραντεβού τους για το εμβόλιο.

Σημειώνεται πως κατά τη μεταφορά των ηλικιωμένων και ευάλωτων πολιτών θα λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ