Τετάρτη 23/6/2021

Δήμος Ιλίου: Διήμερο αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου (video)

Διαδικτυακή παρουσίαση έντεκα μονόπρακτων στις 27 και 28 Μαρτίου

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου στις 27 Μαρτίου 2021, ο Δήμος Ιλίου διοργανώνει διήμερο Θεάτρου, 27 και 28 Μαρτίου, παρουσιάζοντας διαδικτυακά έντεκα μονόπρακτα, δέκα από τη θεατρική ομάδα του δήμου και ένα από τη θεατρική ομάδα «Ονειροβάτες» που δραστηριοποιείται στο Ίλιον.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, «οι νέες συνθήκες που έχει διαμορφώσει τον τελευταίο χρόνο η πανδημία μας αναγκάζουν όλους και ιδιαίτερα τους ανθρώπους της Τέχνης, να στραφούμε σε νέες μορφές επικοινωνίας, που δεν υπολείπονται σε ποιότητα και ευρηματικότητα. Έτσι, οι δυο θεατρικές ομάδες του Ιλίου βρήκαν ένα διαφορετικό τρόπο να αφηγηθούν στο κοινό τις ιστορίες τους, τιμώντας παράλληλα την Παγκόσμια Ημέρα αλλά και το ίδιο το Θέατρο. Θέλω να τους ευχαριστήσω ιδιαίτερα και να τους διαβεβαιώσω αφενός ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους, αφετέρου ότι το Θέατρο δε θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει, όσο επιμένουμε, πιστεύουμε και ονειρευόμαστε».

Πρόγραμμα διημέρου:

Σάββατο 27.03.2021
Ώρα έναρξης 18:30 – 5 Μονόπρακτα από τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ιλίου
Δείτε εδώ: https://youtu.be/zdBIX2EDwbo

Κυριακή 28.03.2021:
A’ Μέρος 18:30 – 1 Μονόπρακτο από τη Θεατρική Ομάδα «Ονειροβάτες»
Δείτε εδώ: https://youtu.be/yA1eUYMEZnE
Β’ Μέρος 19:00 – 5 Μονόπρακτα από τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ιλίου
Δείτε εδώ: https://youtu.be/90hKQYeKsNs

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ