«Έξυπνα» ηλιακά παγκάκια στην Αγία Παρασκευή

Με γνώμονα τις ανάγκες βιώσιμων πόλεων που σέβονται το περιβάλλον

Must Read

Τεχνολογικό βήμα από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής. Με μέριμνα της διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών εγκαταστάθηκαν στον πεζόδρομο της κεντρικής πλατείας της πόλης, δύο ολοκαίνουρια, «έξυπνα», ηλιακά παγκάκια, με σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Πρόκειται για μία άκρως πρωτοποριακή κίνηση της δημοτικής αρχής, αφού πέραν της συνηθισμένης τους χρήσης, τα ηλιακά παγκάκια μπορούν να προσφέρουν ακόμα περισσότερες υπηρεσίες στους δημότες και τους επισκέπτες της Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, τα «έξυπνα» παγκάκια είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τις ανάγκες βιώσιμων πόλεων που σέβονται το περιβάλλον. Χρησιμοποιούν ανανεώσιμη πηγή ενέργειας μέσω ηλιακών πάνελ, υποστηρίζουν τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών με θύρες USB ή και ασύρματα, διαθέτουν έξυπνο φωτισμό και σύνδεση στο διαδίκτυο με 4G Wi-Fi. Επίσης δίνουν χρώμα στον χώρο, αφού με την έλευση της νύχτας ανάβουν σε διάφορα χρώματα.

Η κίνηση αυτή του Δήμου Αγίας Παρασκευής έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά κινήσεων που γίνεται το τελευταίο διάστημα (μετά και την αντικατάσταση που έγινε στα ξύλινα παγκάκια που βρίσκονται εντός της κεντρικής πλατείας) με στόχο την ολική αναμόρφωση του χώρου. Ανάλογες κινήσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν και σε άλλες πλατείες της πόλης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This