Time to live again: Η νέα παραγωγή του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης (video)

Must Read

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης παρουσιάζει την νέα του παραγωγή στο πλαίσιο του Destination Update της Θεσσαλονίκης.

«Time to live again». O Οργανισμός χτίζει την καμπάνια branding της Θεσσαλονίκης στα social media δίνοντας βαρύτητα στην ανάγκη του υποψήφιου ταξιδιώτη να πάρει πίσω όλα αυτά που στερήθηκε.

Η παραγωγή του ΟΤΘ με χιούμορ αντιδιαστέλλει το «πριν» και το «μετά» της καραντίνας.

Η υπερβολή της πραγματικότητας του lockdown και ο φόβος του εγκλεισμού, γίνονται εργαλεία δραματοποίησης, στη σατυρική εκδοχή τους, στέλνοντας το μήνυμα πως ήρθε η ώρα να ζήσουμε ξανά απολαμβάνοντας όλα αυτά που στερηθήκαμε.

Η Θεσσαλονίκη είναι ασφαλής πόλη όπου μπορεί ο επισκέπτης μπορεί να ξεχάσει την σκοτεινή περίοδο απομόνωσης και περιορισμού.

Να ζήσει μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, συνδυάζοντας ελευθερία, ήλιο, θάλασσα, γαστρονομία, πολιτισμό, διασκέδαση και κυρίως το φιλικό «αγκάλιασμα» που σου προσφέρουν απλόχερα… οι άνθρωποι της πόλης.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης με τη νέα του παραγωγή ενισχύει την αποτελεσματική στρατηγική content marketing. Προσεγγίζει τους εν δυνάμει επισκέπτες μέσω της υπεραξίας που δίνει το περιεχόμενό του, στο χρήστη των ψηφιακών μέσων.

Καταλυτική η συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος που επέλεξε και ευγενικά παραχώρησε τους 2 πρωταγωνιστές του βίντεο με αποτέλεσμα να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το έντονο συναισθηματικό & χιουμοριστικό στοιχείο της καμπάνιας.

Το μήνυμα πως η Θεσσαλονίκη δεν είναι απλά μία πόλη που μπορούν να επισκεφθούν έγινε ακόμα πιο ισχυρό. Η Θεσσαλονίκη είναι ελευθερία, χαρά, ανεμελιά, ηρεμία.

Η Θεσσαλονίκη… έχει ψυχή!

Κι από τη Θεσσαλονίκη αρχίζουν όλα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This