Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: Συγκέντρωση παιχνιδιών και βιβλίων για τα παιδιά ευάλωτων οικογενειών

Θα μοιραστούν ως χριστουγεννιάτικα δώρα

Must Read

Για τα παιδιά ευάλωτων οικογενειών της πόλης, ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου συγκεντρώνει το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στα Δημαρχεία Μοσχάτου και Ταύρου χριστουγεννιάτικα δώρα.

Σε συνεργασία με το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ο δήμος συγκεντρώνει παιχνίδια, αλλά και παιδικά βιβλία, από τις 10.00 έως τις 14.00 στο Δημαρχείο Μοσχάτου και στο κτίριο του π. Δημαρχείου Ταύρου. Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα συλλεχθούν θα πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση, ενώ, κατόπιν, θα δοθούν στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου με σκοπό να χαριστούν στα παιδιά των οικογενειών που ωφελούνται από τα προγράμματα των Δομών του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, απευθύνει κάλεσμα, προκειμένου να στηρίξουν όλοι το σημαντικό αυτό έργο: «Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου ας μπούμε όλοι για λίγο στον ρόλο του Άγιου Βασίλη, προσφέροντας από την καρδιά μας δώρα και παιχνίδια για τα παιδιά των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την κρίση και την πανδημία. Ας στηρίξουμε το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων, την προσφορά και την αγάπη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This