Στο πλευρό των γυναικών ο Δήμος Περιστερίου – Δωρεάν εξετάσεις στο Ιατρείο Μαστού

Must Read

Ο Δήμος Περιστερίου στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των πολιτών και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, θα λειτουργήσει Ιατρείο, στο οποίο θα εξετάζονται δωρεάν γυναίκες, για προβλήματα μαστού.

Πάντοτε αρωγοί, δίπλα στη συμπολίτισσα και τον συμπολίτη, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Αντιδήμαρχος Υγείας – ιατρός καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης και η ομάδα των αρμοδίων επιστημονικών και συνεργατών του Κοινωνικού Ιατρείου και του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Περιστερίου.

Κατ΄εξοχήν, στον πολυτιμότερο τομέα πρόληψης, φροντίδας και προστασίας της υγείας και της ανθρώπινης ζωής, με μια ακόμη ανθρωπιστική προσφορά, ευρείας και σημαντικής κοινωνικής ωφέλειας.

Στο Ιατρείο Μαστού του Δήμου Περιστερίου θα διενεργείται προσυμπτωματικός έλεγχος του μαστού, θα γίνεται πλήρης κλινική εξέταση, θα προγραμματίζονται όλες οι απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις και θα συστήνεται η κατάλληλη θεραπευτική αντιμετώπιση.

Τις εξετάσεις θα διενεργούν οι γυναικολόγοι ιατροί κ.κ. Κωνσταντίνος Βελέντζας και Σωτήρης Χούρσογλου, οι οποίοι συμμετέχουν στην εθελοντική ομάδα του Κοινωνικού Ιατρείου και του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Περιστερίου.

Οι εξετάσεις μαστού θα γίνονται στο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου (Εθν. Μακαρίου 1 – κτίριο ΚΥΒΕ, τηλ. 2105783266), μετά από προκαθορισμένο ραντεβού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This