Δωρεάν διανομή ξυλείας από τον Δήμο Γλυφάδας για να μην πάνε χαμένα τα δέντρα που έπεσαν

«Αντί να τα πετάξουμε σε έναν τεμαχιστή, επιλέγουμε την πιο ουσιαστική και χρήσιμη λύση»

Must Read

Για να μην πάνε χαμένα τα δέντρα και κλαδιά που έριξε η κακοκαιρία, ο Δήμος Γλυφάδας αποφάσισε να τα διαθέσει στους δημότες και κατοίκους της πόλης. Την δωρεάν διανομή ξυλείας ανακοίνωσε από Facebook ο δήμαρχος κ. Γιώργος Παπανικολάου.

Και έγραψε χαρακτηριστικά, ενημερώνοντας τους Γλυφαδιώτες: «Τι να κάνουμε με τα πολλά δέντρα και κλαδιά που μαζέψαμε από τους δρόμους και τα πεζοδρόμια της Γλυφάδας, αφού τα έριξε η σφοδρή κακοκαιρία της περασμένης εβδομάδας;

Αντί να τα πετάξουμε σε έναν τεμαχιστή, επιλέγουμε την πιο ουσιαστική και χρήσιμη λύση:

Όλα τα δέντρα και κλαδιά ήδη τεμαχίζονται, με ευθύνη του Δήμου μας, και θα διανεμηθούν δωρεάν ως ξυλεία στους δημότες και κατοίκους της πόλης μας, για να ζεστάνουν τα σπίτια τους τις πολλές κρύες ημέρες που έχει ακόμα αυτός ο χειμώνας.

Όποιος δημότης η κάτοικος της πόλης μας επιθυμεί, μπορεί να συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα που βλέπετε εδώ και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί του για να παραλάβει όσα ξύλα χωράνε στο πορτ μπαγκάζ ενός επιβατικού αυτοκινήτου.

Τα ξύλα θα διανέμονται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, αλλά το σχέδιο που βάλαμε μπροστά θα συνεχιστεί, με νέες διανομές, όταν έχουμε επαρκείς ποσότητες από όλα τα κλαδέματα που συγκεντρώνουμε καθημερινά όλη τη Γλυφάδα.

Μείνετε συντονισμένοι!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This