Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Κηφισιάς: Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης διαφώνησε με την απόφαση της κυβέρνησης να ταφεί ως ιδιώτης

Must Read

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κηφισιάς, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο πρώην δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Βάρσος, πρότεινε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Λίλα Παπαδημητρίου, έκανε δεκτή την πρότασή του. Αμέσως αντέδρασε η δημοτική σύμβουλος Μαρία Σεβδαλή της παράταξης Κοινωνία Παρούσα, καταδικάζοντας την απόφαση και αποχωρώντας από τη συνεδρίαση.

Με τον δικό του τρόπο διαφοροποιήθηκε και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης, Εθελοντισμού και Εξυπηρέτησης Πολιτών, Γιώργος Σκορδίλης, που κατά την διάρκεια του ενός λεπτού σιγή δεν σηκώθηκε από το έδρανό του.

Ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης Αχιλλέας Κουρέπης, σχολίασε σκωπτικά την αποχώρηση της Μαρίας Σεβδαλή: «Μόλις διαπιστώσαμε τις δημοκρατικές ευαισθησίες της αριστεράς». Και διατύπωσε την αντίθεσή του στην απόφαση της κυβέρνησης, να κηδευτεί ως ιδιώτες ο τέως βασιλιάς. Μάλιστα χαρακτήρισε «αστείο» να κηδεύονται δημοσία δαπάνη καλλιτέχνες, τραγουδιστές και να μην κηδεύεται έτσι ένα πολιτικό πρόσωπο που υπήρξε αρχηγός κράτους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This