Επίσημα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά για δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης, ο Γρηγόρης Λέων

Στην εκδήλωση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο πεσόντων της Πολεμικής Αεροπορίας

Must Read

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας και πρώην αντιδήμαρχος Αθηναίων, Γρηγόρης Λέων σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο πεσόντων της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ τον συντονισμό είχε η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή και τον Γρηγόρη Λέων προλόγισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, που τον ευχαρίστησε για την τεράστια προσφορά του στον δήμο Αθηναίων, τονίζοντας: «Για μένα ο Γρηγόρης υπήρξε ένας πολύτιμος σύμμαχος, ένας άνθρωπος που με στήριξε και στον οποίο βασίστηκα καθώς ήξερα ότι θα επιτύχει σε οτιδήποτε αναλάβει. Ο Γρηγόρης δουλεύει ακατάπαυστα, ξέρει να δημιουργεί ομάδες και να εμπνέει τους συνεργάτες του. Ο Γρηγόρης δεν είναι από τους ανθρώπους που συμβιβάζεται. Μάχεται με επιχειρήματα για τις απόψεις του, δεν κρύβεται πίσω από καθωσπρεπισμούς και τακτικισμούς. Γρηγόρη σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στην Αθήνα. Είμαι σίγουρος ότι ο δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης θα βρει στο πρόσωπό σου έναν δήμαρχο που συνδυάζει διαχειριστικές ικανότητες, πολιτικό ένστικτο και στιβαρή εκπροσώπηση της πόλης στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Ο δε Γρηγόρης Λέων αφού ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς και τον Μπακογιάννη για τα καλά του λόγια, είπε: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που μας κάνετε την τιμή να βρίσκεστε εδώ για να μας δώσετε δύναμη στο νέο ξεκίνημα που φιλοδοξούμε να κάνουμε για την πόλη μας, τη Λυκόβρυση Πεύκη. Είμαι υποψήφιος δήμαρχος γιατί θέλω και μπορώ να προσφέρω στην πόλη που ζω και μεγαλώνω την οικογένειά μου».

Στη συνέχεια παρουσίασε το όνομα του συνδυασμού «ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ ΜΑΖΙ», καθώς και τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού, με τον νεότερο υποψήφιο να είναι μαθητής της Γ΄ Λυκείου. Στον συνδυασμό του συμμετέχουν νέοι υποψήφιοι και έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης που προέρχονται από τέσσερις διαφορετικούς δημοτικούς συνδυασμούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This