9-8-2020

Γαλάτσι: Επιτυχημένη η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Κοινωνικής Υπηρεσίας και των δομών της

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών των ωφελούμενων οικογενειών της Κοινωνικής Υπηρεσίας και των Δομών της (Κέντρο Κοινότητας και Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών/Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Συσσίτιο), την Παρασκευή 6/12/2019 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Θάνος Κωτσόπουλος» του Δήμου Γαλατσίου.

Σκοπός της γιορτής αυτής ήταν να διασκεδάσουν τα 350 ωφελούμενα παιδιά ηλικίας 0-12 ετών μαζί με τους γονείς τους και να περάσουν ένα όμορφο εορταστικό απόγευμα.

Δείτε επίσης: Δήμος Περιστερίου: Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό (video)

Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου με τις ευχές των παιδιών, θεατρική διαδραστική παράσταση, κυνήγι θησαυρού, χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια, κεράσματα και δώρα για όλα τα παιδιά.

Την εκδήλωση άνοιξε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, κα Αγγελική Μαρία Ζήκου, καλωσορίζοντας τα παιδιά και τις οικογένειές τους, η οποία συμμετείχε ενεργά στη διοργάνωση της εκδήλωσης. Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ