Γαλάτσι: Επιτυχημένη η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Κοινωνικής Υπηρεσίας και των δομών της

Must Read

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών των ωφελούμενων οικογενειών της Κοινωνικής Υπηρεσίας και των Δομών της (Κέντρο Κοινότητας και Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών/Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Συσσίτιο), την Παρασκευή 6/12/2019 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Θάνος Κωτσόπουλος» του Δήμου Γαλατσίου.

Σκοπός της γιορτής αυτής ήταν να διασκεδάσουν τα 350 ωφελούμενα παιδιά ηλικίας 0-12 ετών μαζί με τους γονείς τους και να περάσουν ένα όμορφο εορταστικό απόγευμα.

Δείτε επίσης: Δήμος Περιστερίου: Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό (video)

Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου με τις ευχές των παιδιών, θεατρική διαδραστική παράσταση, κυνήγι θησαυρού, χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια, κεράσματα και δώρα για όλα τα παιδιά.

Την εκδήλωση άνοιξε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, κα Αγγελική Μαρία Ζήκου, καλωσορίζοντας τα παιδιά και τις οικογένειές τους, η οποία συμμετείχε ενεργά στη διοργάνωση της εκδήλωσης. Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This