Παιδοψυχολόγος επισκέφθηκε το 22ο Νηπιαγωγείο Ρόδου και αξιολόγησε τα παιδιά

Must Read

Μέσα στα πλαίσια εδραιωμένης συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στο Κέντρο Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε Παιδιά και Εφήβους του Δ.Ο.Π Δήμου Ρόδου με σχολεία του νησιού, πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη της Προϊσταμένης κ. Παυλίδη Σοφίας- Παιδοψυχολόγου στο 22ο Νηπιαγωγείο Ρόδου.

Κατά την επίσκεψή της, η κ. Παυλίδη αξιολόγησε 40 παιδιά σε δεξιότητες που αφορούν: τον οπτικοκινητικό τους συντονισμό, την αριθμητική τους ικανότητα και το εύρος των γενικών τους γνώσεων.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται μέσα στα πλαίσια ανίχνευσης τυχόν δυσκολιών που μπορεί να παρουσιάσουν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, και έχει σαν στόχο να εξασφαλίσει την όσο το δυνατό ομαλότερη ένταξη των νηπίων στην επόμενη εκπαιδευτική βαθμίδα.

Αφού ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των νηπίων, ακολούθησε συμβουλευτική των γονέων και των εκπαιδευτικών τους.

Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Γεώργιος–Ευθύμιος Τριάντος – Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, τα μέλη του Δ.Σ. , η Διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών δηλώνουν ότι είναι πάντα διαθέσιμοι στην διενέργεια αντίστοιχων δράσεων από σχολεία του νησιού μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This