«ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ» από τους μαθητές των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης της Κ.Ε.Δ.Α. Ασπροπύργου

Must Read

Παραμυθένια ήταν η ατμόσφαιρα που έζησαν παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου, στη Χριστουγεννιάτικη «ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ», που είχαν προετοιμάσει τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ασπροπύργου.

Οι δραστηριότητες ξεκίνησαν με βιωματικά δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά και γονείς με πολλές κατασκευές, χειροτεχνίες, αφήγηση παραμυθιών, πειράματα και πολλά άλλα καλλιτεχνικά και εκπαιδευτικά δρώμενα. Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Παντελής Σαββίδης μαζί με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, και Αντιπρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Α, κ. Σοφία Μαυρίδη, ευχόμενοι σ’ όλους Χρόνια Πολλά.

Συνεχάρησαν για μια ακόμα φορά τους εκπαιδευτικούς για την δημιουργικότητά τους, και κυρίως τους γονείς που συνεχίζουν να εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις δομές του Δήμου. Έπειτα, ξεκίνησε η μουσικοχορευτική παράσταση των παιδιών με χορούς μοντέρνους και παραδοσιακούς καθώς και παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια από τη χορωδία των ΚΔΑΠ, και όπως ήταν αναμενόμενο οι μαθητές απέσπασαν το θερμότερο χειροκρότημα όλων. Η παράσταση έκλεισε με έναν χορό –έκπληξη! Οι μητέρες των παιδιών μαζί με τη δασκάλα χορού και τις εκπαιδευτικούς χόρεψαν σε ρυθμούς zumba και ξεσήκωσαν το κοινό με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Δείτε επίσης: Μήνυση για οικονομικές ατασθαλίες υπέβαλε ο Δήμος Αθηναίων

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής της Ν.Δ κ. Κώτσηρας Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου, κ. Αβραάμ Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και τρίτης Ηλικίας, κ. Ιωάννης Κατσαρός, η κ. Γεωργία Πηλιχού, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών και Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο κ. Ιωάννης Νέζης, Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου και μέλη του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Α.

Στο τέλος της εκδήλωσης μια έκπληξη περίμενε τα παιδιά. Οι Ευχούληδες μαζί με τον Άγιο Βασίλη έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν με όλους! Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ μαζί με την Αντιπρόεδρο μοίρασαν δώρα και γλυκίσματα στα παιδιά ενώ παρέδωσαν το «χρυσό φάκελο» με τα έσοδα από τη συμμετοχή της ΚΕΔΑ στο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζάρι του Δήμου Ασπροπύργου στην κ. Γεωργία Πηλιχού, υπεύθυνη του Κοινωνικού Καταστήματος Αλληλεγγύης «Ο Πλησίον».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This