Δήμος Ασπροπύργου και «Μαζί για το Παιδί» μοιράζουν παπούτσια σε παιδιά ηλικίας 1-18 ετών

Must Read

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ασπροπύργου, συνεργάζεται για μία ακόμα φορά με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», συμμετέχοντας σε δράση που αφορά τη δωρεάν διανομή υποδημάτων για παιδιά ηλικίας 1 έως 18 ετών.

Βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή στη δράση είναι οι ωφελούμενοι – δικαιούχοι να προέρχονται από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, ενώ απαραίτητη είναι η προσκόμιση του εκκαθαριστικού σημειώματος του 2018 και μιας πρόσφατης οικογενειακής κατάστασης.

ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ & ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Σας ενημερώνουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία υποδημάτων δεν διαθέτει τα κλασικά νούμερα παπουτσιών και για την αποφυγή λαθών, θα διατίθεται στη Διεύθυνση (Δοϊράνης – Θέση Γερμανικά), ειδικό σχεδιάγραμμα μέτρησης πέλματος για τη σωστή αποτύπωση του νούμερου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020, στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, στις κ.κ. Β. Θεοδοσίου και Α. Μαρούλη και στο τηλέφωνο: 210-5573978.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This