Κυριακή 13/6/2021

Ο Παναγιώτης Νίκας «βόλεψε» και την Έλσα Τόλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Ο… μερακλής περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας όρισε εκπρόσωπο της Περιφέρειας στις συνεδριάσεις και τις δράσεις του διοικητικού συμβουλίου του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου το πρώην μοντέλο, επιχειρηματία Ελσα Τόλη.

Η ίδια, με ανάρτησή της στο facebook, σημειώνει μεταξύ άλλων ένα σύντομο ιστορικό για το πώς ασχολήθηκε με την πολιτική και αποφάσισε να είναι υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του περιφερειάρχη. Και συνεχίζει: «Νικήσαμε σ’ αυτές τις εκλογές… αλλά αυτό ήταν η αρχή ενός πολύ μεγαλύτερου αγώνα. Αυτόν τον πραγματικό, αυτόν που πρέπει να πάμε στην πράξη πλέον και να δικαιώσουμε όσους μας εμπιστεύτηκαν.

Σήμερα έλαβα μια επιστολή πως ο δικός μου προσωπικός αγώνας συνεχίζεται, πως με ορίζει ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας εκπρόσωπο της Περιφέρειας εδώ, στον τόπο μου, και στον δικό μας LTO (σ.σ.: Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου), έναν οργανισμό που κάνει μεγάλο αγώνα για την ανάπτυξη του Λουτρακίου και όχι μόνο… Κύριε Νίκα, σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη, είναι μεγάλη τιμή για μένα και ελπίζω να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου».

Δείτε επίσης: Κατέθετε 8,5 ώρες ο «Μάξιμος»! Τι είπε και τι δεν… είπε

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ