3 στα 3 από τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς

Must Read

Σε τρεις περιπτώσεις τα αντανακλαστικά του Δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς αποδείχτηκαν πιο γρήγορα και από αυτά της ίδιας της Κυβέρνησης.

Ο δήμαρχος όπως φαίνεται κάθε κίνηση που κάνει για να προστατέψει τον δήμο του είναι ματ με αποτέλεσμα να δικαιώνεται διαρκώς. Η πρώτη του απόφαση να κλείσει τα ΚΑΠΗ ήταν πολύ σωστή και καθοριστική καθώς μετά από λίγο η κυβέρνηση το ανακοίνωσε σαν το πρώτο μέτρο ενάντια στην απειλή του κορωνοϊού.

Η δεύτερη κίνηση του να αναβάλει την διεξαγωγή του«6ου Αραφήνειου δρόμου», πάλι αποδείχτηκε σοφή. Μετά από μισή ώρα, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ανακοίνωσε την αναβολή του 9ου ημιμαραθωνίου Αθηνών που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου.

Τρίτη κίνηση ήταν η απόφαση του Δημάρχου να κλείσει τα σχολεία για τρεις μέρες. Δεν πρόλαβαν να περάσουν 3 ώρες και η κυβέρνηση ανακοίνωσε το κλείσιμο των σχολείων.

Ο Βαγγέλης Μπουρνούς για μια ακόμη φορά βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, παίρνοντας πρωτοβουλίες και μέτρα πρόληψης & αντιμετώπισης για τους πολίτες του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου. Ένα μεγάλο μπράβο γιατί έχει καταφέρει και τους εκπροσωπεί επάξια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This