«Το έφαγαν το παιδί μας» – Μυστήριο με τα παπούτσια του νεκρού λογιστή

Must Read

Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες στο Δικαστικό Μέγαρο Λασιθίου, όπου οι συγγενείς του αδικοχαμένου λογιστή Τηλέμαχου Κακουλίδη βρέθηκαν τετ α τετ με τους δύο άνδρες που κατηγορούνται για θανατηφόρα έκθεση και διακίνηση ναρκωτικών που οδήγησαν στον θάνατο τον 44χρονο άνδρα.

Οι χαροκαμένοι γονείς έχασαν πριν από έξι μήνες τον γιο τους, ο οποίος βρέθηκε νεκρός και πεταμένος στο οδόστρωμα, με την ιατροδικαστική έκθεση να μαρτυρά ως αιτία θανάτου μια ένεση με μορφίνη. Και οι δύο περίμεναν από νωρίς έξω από τα δικαστήρια, θέλοντας να κοιτάξουν στα μάτια τους δύο κατηγορουμένους που είχαν κληθεί σε απολογία.

«Πείτε την αλήθεια, πείτε τι έγινε εκείνη τη νύχτα!» φώναζαν τα συγγενικά πρόσωπα του θύματος, που επιχείρησαν να λιντσάρουν τους δύο άνδρες. «Γιατί δεν κάνατε κάτι να τον σώσετε;» αντήχησε η φωνή της μητέρας του άτυχου λογιστή, που συγκέντρωσε όσο κουράγιο τής είχε απομείνει, ζητώντας να ακούσει την αλήθεια για το τι συνέβη στο παιδί της.

Οι δύο κατηγορούμενοι, πατέρας και γιος, πέρασαν με χαμηλωμένο το βλέμμα το κατώφλι του ανακριτή και ζήτησαν προθεσμία για την προσεχή Δευτέρα, οπότε θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τη συνάντηση που είχαν με τον 44χρονο λογιστή στις 21 Νοεμβρίου του 2019, λίγες ώρες πριν εντοπιστεί νεκρός. Σε βάρος τους ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λασιθίου άσκησε δίωξη για δύο κακουργήματα και, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ήταν τα τελευταία πρόσωπα με τα οποία συναντήθηκε το θύμα.

Την ίδια ώρα, την εκδοχή πως ο 44χρονος σύρθηκε ναρκωμένος μέχρι το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ενισχύουν τα ευρήματα που εντοπίστηκαν από τις Αρχές. Μεταξύ αυτών ήταν και τα παπούτσια του, τα οποία, αν και καινούργια, ήταν κυριολεκτικά κομμένα στο μπροστινό σημείο.

Στη φωτογραφία που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η εφημερίδα Espresso, το καφέ ζευγάρι που φορούσε την επίμαχη ημέρα ο Τηλέμαχος Κακουλίδης φαίνεται εντελώς κατεστραμμένο στην μπροστινή πλευρά, γεγονός που μαρτυρά πως ο 44χρονος σύρθηκε και μάλιστα σε πρηνή θέση από τους δράστες που τον εναπόθεσαν ναρκωμένο στη συμβολή των οδών Στέφανου Ξανθουδίδου και Δωρητή Σπυριδάκη στην Πάνω Γειτονιά της Σητείας, αφήνοντάς τον να ξεψυχήσει.

Άλλωστε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, «στο σώμα του εντοπίστηκαν προθανάτιες κακώσεις», ενώ και το παντελόνι του είχε υπολείμματα από χώματα, γεγονός που δείχνει ότι σύρθηκε στο σημείο όπου εγκαταλείφθηκε. Τραγικότερο όλων, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι ο 44χρονος θα μπορούσε να έχει σωθεί, αν μεταφερόταν εγκαίρως στο νοσοκομείο. Αντίθετα, όμως, πέθανε μόνος και αβοήθητος στο οδόστρωμα.

Το επίμαχο απόγευμα, όπως αποκαλύπτουν και οι τηλεφωνικές κλήσεις από το κινητό του, ο ίδιος δεν συνομίλησε με κανέναν πλην τού ενός εκ των δύο κατηγορουμένων με τους οποίους και συναντήθηκε το ίδιο βράδυ, καθώς ένας οδηγός ταξί επιβεβαίωσε πως τον άφησε έξω από το σπίτι τους. Πατέρας και γιος ήταν πελάτες και «φίλοι» του Τηλέμαχου Κακουλίδη και, μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, είχαν αρνηθεί κάθε σχέση με τον θάνατό του.

«Δεν έχω πειράξει ποτέ μου άνθρωπο…» είχε υποστηρίξει ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων (ο γιος). Ωστόσο, σε μια αποστροφή του λόγου του είχε αναφερθεί σε «κακιά στιγμή», χωρίς ωστόσο να δώσει επαρκείς εξηγήσεις τι εννοούσε.
«Το παιδί μας το έφαγαν» δήλωσαν στην εφημερίδα Espresso οι γονείς του αδικοχαμένου 44χρονου που, παρά τον ανείπωτο πόνο τους, δίνουν μάχη για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Η πληρεξούσια δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου (φωτό πάνω με τον άτυχο 44χρονο) τόνισε πως η οικογένεια έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.

«Δηλώσαμε παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας και είμαστε βέβαιοι πως τα στοιχεία της δικογραφίας θα διαφωτίσουν κάθε σημείο της υπόθεσης» πρόσθεσε η γνωστή ποινικολόγος.

Δείτε επίσης: Καθηγητής Παναγιωτόπουλος: «Δεν τελειώσαμε με τον ιό, επικίνδυνη η χαλάρωση, μπορεί να έρθει νέο κύμα πριν το Φθινόπωρο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This