Γιάννα Παπαδάκου: «Η αλήθεια ό,τι και να γίνει θα βγει. Ακόμη και σε εφημερίδα τοίχου»

Must Read

Κατάθεση με αιχμές στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής από την δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου, ενώ ο συνήγορός της  Δημήτρης Τσοβόλας τόνισε ότι η κλήση της ως ύποπτης «είναι μια μεθόδευση».

Η ΕΣΗΕΑ έχει ήδη αντιδράσει στην επιδίωξη της κυβερνητικής πλειοψηφίας να καταθέσει η κ.Παπαδάκου ως ύποπτη κι όχι μάρτυρας.

Δείτε επίσης: Ράπισμα της ΕΣΗΕΑ για το πολιτικάντικο Πογκρόμ κατά της Γιάννας Παπαδάκου που υπερασπίστηκε την αλήθεια και την πατρίδα

«Δεν αποδέχομαι την ιδιότητα της ύποπτης… Εκφράζω την δυσάρεστη έκπληξη μου, όπως το έκανε χθες με ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΑ. Από εδώ παρέλασαν εμπλεκόμενοι σε σκάνδαλα, κατηγορούμενοι για μίζες, για ξέπλυμα χρήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της η έμπειρη δημοσιογράφος.

Η αλήθεια και μόνον αυτή ενδιαφέρει την κ.Παπαδάκου, όπως τόνισε στα μέλη της Προανακριτικής, ώστε να υπερασπίσει τον εαυτό της απέναντι σε μια εισαγγελέα, που όπως σχολίασε, «με έχει συκοφαντήσει και την έχω μηνύσει».

Πρόσθεσε ακόμη πως έχει μηνύσει και τον Σαμπυ Μιωνη «…που έχει καταδίκες, απάτη επί δικαστηρίω, και τον οποίο επίσης έχω μηνύσει. Έχω μια μεγάλη απορία. Πώς καταφέρατε να βρείτε τόσο εύκολα τον κ. Μιωνί. Καθε φορά που ήθελα να του επιδώσω μια μήνυση, δεν τον έβρισκα».

Το μήνυμα που έστειλε ενόψει συνέχειας ήταν ηχηρό: «Δεν θα πω κάτι για το οποίο δεν θα προσκομίσω αποδεικτικά στοιχεία. Η αλήθεια ό,τι και να γίνει, θα βγει. Ακόμη και σε εφημερίδα τοίχου».

Ο συνήγορός της Δημήτρης Τσοβόλας πριν ξεκινήσει η κατάθεση της πελάτισσάς του, μίλησε για «βαριές παρανομίες ώστε να εξυπηρετηθούν πολιτικές σκοπιμότητες», ενώ όσον αφορά τη «μεθόδευση» που κατήγγειλε, είπε με νόημα πως ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος την είχε καλέσει ως βασική μάρτυρα στην υπόθεση «σκευωρίας», αλλά η πλειοψηφία της Επιτροπής την απέκλεισε.

«Είναι προφανής η μεθόδευση. Όταν κάποιοι θέλουν να αποκλείσουν έναν ουσιαστικό μάρτυρα, τον καθιστούν ύποπτο», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This