Κεραυνοί Παπαγγελόπουλου: «Ενεργούν φασιστικά και ναζιστικά με μεθόδους στρατοδικείου» (video)

Must Read

Οι εξελίξεις στην Προανακριτική για τη Novartis – Παπαγγελόπουλος εναντίον Πλεύρη

Παρέμβαση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ προς τον Θάνο Πλεύρη για την Novartis , με αποκαλύψεις και καταγγελίες!

«Ψάχνουν 8 μήνες να βρουν κάτι. Δεν έχουν βρει τίποτα. Και τώρα φοβούνται την σωρεία των αποκαλύψεων και προσπαθούν να την περιορίσουν… Ενεργούν φασιστικά και ναζιστικά με μεθόδους στρατοδικείου αλλά είναι θέμα Δημοκρατίας για τον τόπο», τόνισε για την Προανακριτική Επιτροπή.

Όσον αφορά τον Θάνο Πλευρη, δέχτηκε επίσης φαρμακερά βέλη από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο: «Ο κ.Πλεύρης είπε ψέμματα ότι έχω λάβει αντίγραφα της Επιτροπής. Έχω λάβει το πολύ 10.000 αντίγραφα της δικογραφίας και μένουν 190.000. Καταπατάται κάθε έννοια δικαίου σε αυτή την χώρα».

Για να συνεχίσει λέγοντας ότι ο κ. Πλεύρης ψεύδεται: «Ο κ.Πλεύρης είπε ψέμα ότι εδώ και λίγες μέρες έχω ειδοποιηθεί από την Βουλή. Εδώ είναι το μεγαλύτερο ψέμα και τον παραπέμπω στην συνείδηση των δικηγόρων της Χώρας. Όταν πήρα την κλήση για την Βουλή δεν είχα αντίγραφα. Αντίγραφα για εχθές πήρα».

Ο πρώην Υπουργός δεν μάσησε τα λόγια του: «Είναι μια κατασκευασμένη πολιτική δίωξη εκδικητική που αποσκοπεί για να ξεπλύνουν τα σκάνδαλά τους. Δεν θα τους περάσει. Να μας πει ο κ.Πλεύρης για 10.000 σελίδες δικογραφία ζητάει μια εβδομάδα για δικηγόρους, τις 190.000 πότε θα τις φυλλομετρήσω;»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This