2-7-2020

Οι δολοφόνοι της Τοπαλούδη καταδικάστηκαν και για τον βιασμό 19χρονης ΑμεΑ

Την καταδικαστική πρόταση της εισαγγελέως για τους δύο δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη, οι οποίοι βρέθηκαν στο ειδώλιο και για τον βιασμό μιας 19χρονης κοπέλας ποσοστό με αναπηρίας άνω του 67%, έκανε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω , το οποίο τους επέβαλε ποινή κάθειρξης 15 ετών.

Ο 19χρονος Αλβανός και ο 23χρονος Έλληνας που είχαν δολοφονήσει την Ελένη Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, βίασαν λίγες ημέρες αργότερα και την 19χρονη κοπέλα που φοιτά σε ειδικό σχολείο, όπως αναφέρει η «Δημοκρατική» της Ρόδου.

Σύμφωνα με την πρόταση της εισαγγελέως, «με σαφήνεια κατέθεσε η παθούσα ότι τη νύχτα της 1ης Δεκεμβρίου πήγε μια βόλτα και τελικά βιάστηκε και από τους δύο. Δεν υπήρχε συναίνεση. Η παθούσα λέει ότι τη χαστούκισε ο αλβανικής καταγωγής». Μάλιστα,η εισαγγελέας ανέφερε ακόμη ότι η κοπέλα δεν είχε το ψυχικό κουράγιο να καταγγείλει άμεσα το συμβάν και το έκανε τελικά γιατί ο 19χρονος Αλβανός εμπλέκεται στην υπόθεση και μιας άλλης κοπέλας.

Από την πλευρά του ο Αλβανός δράστης χαρακτήρισε «άδικη» τη σημερινή απόφαση και πρόσθεσε ότι όλα γίνονται «γιατί η οικογένεια της 19χρονης ζητά αποζημίωση»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ