Ρόδος: Άφησαν ελεύθερο τον 48χρονο κατηγορούμενο για την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Must Read

Τι γίνεται στη Ρόδο; Προχτές 21χρονος αλλοδαπός που παρενόχλησε στο δρόμο 20χρονη αφέθηκε ελεύθερος -έστω και ως τη δίκη του- και χτες ο 48χρονος που κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους! Μήπως πρέπει η δικαιοσύνη να δει λίγο πιο σοβαρά τέτοια θέματα;

Συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του προσήχθη στην ανακρίτρια Ρόδου και απολογήθηκε αρνούμενος τις κατηγορίες. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η δικηγόρος του υποστήριξε πως πάσχει από νοητική υστέρηση και έχει και σχετική ιατρική βεβαίωση από την αρμόδια υπηρεσία.

Για τις φωτογραφίες και τα βίντεο που εντοπίστηκαν στο κινητό του, ο 48χρονος υποστήριξε ότι του τα έστελνε κάποιος από το Ιράκ, τον οποίο γνώρισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στη συνέχεια έδωσε στον αλλοδαπό και τον αριθμό του κινητού του όπου του έστειλε αρχεία με ανήλικους.

Μέσα της συνηγόρου του, η οποία αιτήθηκε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, είπε πως το μόνο που έκανε είναι η ανάρτηση 6 βίντεο στη σελίδα του το 2018, χωρίς να έχει ακριβή αντίληψη για το τι έκανε. Τα αρχεία μόνο τα κατείχε, τα είχε λάβει δωρεάν και δεν τα διέθεσε σε τρίτο.

Ο 48χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της απαγόρευσης προσέγγισης (δια ζώσης ή δια μέσου διαδικτύου) ανηλίκων και χώρων συνάθροισης ανηλίκων (σχολεία, παιδικές χαρές κ.α.).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This