Δύο υποθέσεις, ένας κοινός κατηγορούμενος – Πως συνδέονται Κιουρτζίδης και Τζήλος

Must Read

Νέα προκαταρκτική έρευνα διενεργούν οι εισαγγελικές Αρχές για τις καταγγελίες του Πάρι Κιουρτζίδη σχετικά με την απαγωγή του στο Hilton τον Μάρτιο του 2018, από άνδρες της ασφάλειας του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οπως αποκαλύπτει το PIPERATA.GR, ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Μαστοραντωνάκης αποσυσχέτισε τη μία από τις δύο δικογραφίες για την υπόθεση, με τη νέα έρευνα να στρέφεται πλέον στα αδικήματα της απειλής και της εκβίασης σε βάρος του δημοσιογράφου.

Ηδη πριν από τρεις εβδομάδες, η Εισαγγελία Πρωτοδικών είχε ασκήσει δίωξη για το αδίκημα της παράνομης βίας σε βάρος των πέντε ανδρών της φρουράς του Βαγγέλη Μαρινάκη, σε βάρος του ίδιου  του εφοπλιστή για ηθική αυτουργία σε παράνομη βία, αλλά και σε βάρος του εκδότη της εφημερίδας «Αξία» Αντώνη Πίκουλα (φωτό) για συνέργεια στο αδίκημα. Ωστόσο, η νέα προκαταρκτική φαίνεται ότι διευρύνει το φάσμα των αδικημάτων για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση, που ενδέχεται να βρεθούν αντιμέτωπα και με νέες διώξεις!

Οπως καταγγέλλει ο ίδιος ο Πάρις Κιουρτζίδης, είχε βρεθεί στο στόχαστρο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός όταν δημοσίευσε το περιεχόμενο του πορίσματος της εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβα για το ναρκόπλοιο «Noor1». Τότε, σύμφωνα με τη δικογραφία, «μπράβοι» του εφοπλιστή τον πήραν… σηκωτό από το Hilton και τον υποχρέωσαν να δημοσιεύσει άρθρο… επανόρθωσης!

Πάντως, μετά τις νέες εξελίξεις, αναμένεται να ζητηθεί ο συσχετισμός των δικογραφιών για την υπόθεση του Hilton με την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του διαιτητή Τζήλου. Κι αυτό καθώς οι δύο υποθέσεις, εκτός από έναν κοινό κατηγορούμενο, «μοιράζονται» και άλλα περίεργα στοιχεία που φέρεται ότι τις συνδέουν.

Μεταξύ αυτών, είναι οι αριθμοί τηλεφώνων που ανήκουν στη ναυτιλιακή εταιρία Capital (επί της οδού Ιάσονος 3 στον Πειραιά) και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ιδιοκτήτης των οποίων είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως και άλλα κινητά τηλέφωνα στενότατων συνεργατών του, τα οποία έχουν εμπλακεί τόσο στη δικογραφία Τζήλου όσο και στις δικογραφίες για το «Hilton».

Πηγή: εφημερίδα «espresso»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This