Η ώρα της απολογίας για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας

Must Read

Την πόρτα της ανακρίτριας αναμένεται να περάσει ξανά στις 11:00 το πρωί η «κοκκινομάλλα» που κατηγορείται ότι άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης και την κράτησε 44 ώρες σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά. Η 33χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για τέσσερα κακουργήματα και δυο πλημμελήματα. Σε βάρος έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών.

Φορώντας κουκούλα και με το κεφάλι σκυμμένο, πέρασε και χθες το κατώφλι τού δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης. Ωστόσο επικαλέστηκε προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα αδυναμία και ψυχολογική κατάρρευση και ζήτησε εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η “κοκκινομάλλα” να άρπαξε τη Μαρκέλλα για να τη δώσει έναντι αμοιβής σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων. Στο κινητό της εντοπίστηκαν τρία περίεργα διαδικτυακά μηνύματα τα οποία αντάλλασσε με άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα, τις ώρες που κρατούσε τη μικρή στο σπίτι της στην Καλαμαριά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This