Επίθεση Νουλέζα σε Κούγια επειδή μίλησε δημόσια για πρόταση της 33χρονης να αποζημιώσει τη Μαρκέλλα

Must Read

Από τις 11:30 το πρωί η 33χρονη που κατηγορείται ότι άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα έξω από το σχολείο της και κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια και χορήγηση ναρκωτικών ουσιών, απολογείται στην α’ τακτική ανακρίτρια.

Η 33χρονη μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης από την είσοδο του γκαράζ υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας και σύντομα θα αποφασιστεί η ποινική της μεταχείριση.

Την ίδια στιγμή, κατά την είσοδο του στα δικαστήρια, ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος της κατηγορούμενης επιτέθηκε στον Αλέξη Κούγια γιατί γνωστοποίησε περιεχόμενο της επικοινωνίας που είχε, με την πλευρά της 33χρονης. Ο Βασίλης Νουλέζας χαρακτήρισε αντιδεοντολογικό και ανήθικο αυτό που έκανε ο δικηγόρος της 10χρονης και διέψευσε τους ισχυρισμούς του Α. Κούγια ότι η 33χρονη πρότεινε οικονομική αποζημίωση στην οικογένεια για να λήξει το θέμα εκεί.

«Το μόνο που υπήρξε ήταν μία τηλεφωνική επικοινωνία που έκανα για να διαμαρτυρηθώ για τις επιθέσεις που δεχόμουν και τους δυσμενείς σχολιασμούς σε τηλεοπτικό σταθμό σε δελτίο ειδήσεων» ανέφερε ο κ. Νουλέζας και συνέχισε: «Είναι πάρα πολύ άδικο στο βωμό της δημοσιότητας που αποζητά απεγνωσμένα να θίγει κατά αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο έναν συνάδελφο» ανέφερε για τον δικηγόρο της οικογένειας της 10χρονης.

Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Μαρκέλλας, Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1, ότι έχει γίνει πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού από την 33χρονη, κάνοντας λόγο για προσβολή:

«Όταν γίνεται πρόταση για συμβιβασμό μιλάμε για χρήματα, κάτι που προσβάλει την οικογένεια, σε αυτήν την περίπτωση, που η μικρή είναι ανήλικη. Μου θυμίζει την υπόθεση που ο πλούσιος κάνει το κακό και εξαγοράζει τον φτωχό. Με προσβάλει ως δικηγόρο και ως άνθρωπο αυτή η πρόταση συμβιβασμού, γι’ αυτό και το δημοσιοποίησα», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας τόνισε ότι αυτό σημαίνει παραδοχή ενώ ταυτόχρονα αναρωτήθηκε που μπορεί να βρήκε τα χρήματα η 33χρονη για να κάνει μια τέτοια πρόταση: «σημαίνει παραδοχή, αλλά και σημαίνει “έχω λεφτά” και αυτό προκαλεί ερωτήματα για το πού βρήκε τα λεφτά η κυρία που λέει ότι εκδίδεται για να ζήσει».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This