Βολιώτης άρπαξε απ’ τα μαλλιά την συζύγό του και της έχωσε το κεφάλι σε ένα κάδο απορριμμάτων, επειδή τη ζήλευε παθολογικά!

Must Read

Έκανε «μαύρη» στο ξύλο την εν διαστάσει σύζυγό του επειδή τη ζήλευε παθολογικά ένας 55χρονος, που φέρεται ότι είχε αρπάξει από τα μαλλιά τη 45χρονη γυναίκα και της είχε βάλει το κεφάλι στον… κάδο απορριμμάτων!

Η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, που είχε προκαλέσει σάλο τον Αύγουστο του 2019 στον Βόλο, εκδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της θεσσαλικής πόλης. Το δικαστήριο έκρινε τον ένοχο 55χρονο επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή, ενώ έπαψε υφ’ όρων η δίωξη που του είχε ασκηθεί και για εξύβριση.

Το θύμα, που βρισκόταν στο ακροατήριο ως μάρτυρας κατηγορίας, φέρεται ότι υποστήριξε πως από το επεισόδιο επιδεινώθηκε το πρόβλημα που είχε στον αυχένα του και ότι ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή επί δέκα μήνες, ενώ ανέφερε ότι φοβήθηκε για τη ζωή του.

Φούντωσε

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Βολιώτης ζήλευε τη γυναίκα του και φούντωσε όταν ανακάλυψε πως τη 45χρονη πήγαινε στη δουλειά της ένας συνάδελφός της!

Την επίμαχη ημέρα την περίμενε να γυρίσει και παρακολουθούσε από το παράθυρο του σπιτιού τους αν θα ερχόταν μόνη της. Όταν εκείνη μπήκε στο σπίτι, τη ρώτησε με άγριες διαθέσεις να του πει ποιος ήταν αυτός που τη συνόδευε. Κουβέντα στην κουβέντα, τα αίματα άναψαν και τότε εκείνος την έπιασε από τα μαλλιά και της έχωσε το κεφάλι μέσα σε έναν κάδο, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This