Σπάει την σιωπή της: Έτοιμη να απολογηθεί είναι πλέον η 35χρονη Έφη που έλιωσε με βιτριόλι το πρόσωπο της όμορφης Ιωάννας

Must Read

Έτοιμη απολογηθεί για τα όσα φρικιαστικά της αποδίδονται φαίνεται πως είναι πλέον η 35χρονη Έφη, που έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikastiko.gr, o δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου αναμένεται τις επόμενες ώρες να υποβάλει αίτημα στον ανακριτή, προκειμένου να βρεθεί εκ νέου ενώπιον του η εντολέας του και να δώσει επιτέλους την δική της εκδοχή για την υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Η απολογία της 35χρονης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς μέχρι και την ημέρα της προφυλάκισής της κρατούσε τα χείλη της ερμητικά κλειστά. Μάλιστα, κατά την ολιγόωρη παραμονή της, πριν από σχεδόν δέκα ημέρες, στο ανακριτικό γραφείο, είχε κάνει χρήση του δικαιώματος της σιωπής.

Στο διάστημα της παραμονής της στη φυλακή, πάντως, η Έφη δεν έχει προκαλέσει κάποιο πρόβλημα με τη συμπεριφορά της, ενώ δεν δείχνει ότι ο εγκλεισμός την επηρέασε ιδιαίτερα.Η κατηγορούμενη ακολουθεί ευλαβικά τους κανονισμούς και δεν έχει έρθει σε επαφή με τις υπόλοιπες κρατούμενες, καθώς κρατείται μόνη της σε θάλαμο και προαυλίζεται σε διαφορετικούς χρόνους από τις συγκρατούμενές της, λόγω των μέτρων που ισχύουν στα σωφρονιστικά καταστήματα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η 35χρονη Εφη λαμβάνει κανονικά τα γεύματά της, αν και τις προηγούμενες μέρες στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ αρνείτο να φάει. Ο θάλαμος καραντίνας όπου κρατείται είναι αισθητά πιο ευρύχωρος από τα κελιά και έχει δική του τουαλέτα. Μάλιστα, αφού ενημερώθηκε για τους κανονισμούς επισκεπτηρίου και των προμηθειών που μπορεί να κάνει από την καντίνα και το εξωτερικό μπακάλικο, η Εφη Κ. ζήτησε να εργαστεί αμέσως. Έτσι, κατέθεσε αίτημα να απασχολείται στο καφενείο ή στη βιβλιοθήκη, κάτι που θα κριθεί τις επόμενες μέρες από το Συμβούλιο Εργασίας.

Δύσκολη μάχη για την Ιωάννα

Την ίδια ώρα η 34χρονη Ιωάννα παλεύει να κρατηθεί όρθια ψυχολογικά, ενώ υποβάλλεται σχεδόν κάθε εβδομάδα σε χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθούν τα βαρύτατα τραύματα που της έχει προκαλέσει στο πρόσωπο το καυστικό υγρό. Ήδη έχει υποβληθεί σε πέντε χερουργεία και ετοιμάζεται για το έκτο, ενώ αγώνας δρόμου γίνεται απο τους γιατρούς για να σωθεί και το αριστερό μάτι της. Από το πλευρό της όλες αυτές τις ημέρες δεν έχει λείψει ούτε λεπτό η μητέρα της, η οποία προσπαθεί να την στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This