«Οι ανώνυμοι μάρτυρες στην υπόθεση της Novartis στην Ελλάδα, απειλούνται από διεφθαρμένους αξιωματούχους»

Must Read

Ο Stephen M. Kohn, ιδρυτικός συνεργάτης στη δικηγορική εταιρεία Kohn, Kohn και Colapinto και συνήγορος των προστατευόμενων μαρτύρων στην Ελλάδα στην υπόθεση της Novartis, με δήλωσή του αναφέρεται στα πλοκάμια της διαφθοράς στη χώρα μας και τις απειλές που δέχονται οι μάρτυρες από τις ελληνικές αρχές!

«Οι ανώνυμοι Έλληνες μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, που τεκμηρίωσαν αυτά τα εγκλήματα είναι ήρωες. Έθεσαν σε κίνδυνο τη φήμη και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία για να ενημερώσουν τις αρχές σχετικά με το εκτεταμένο σύστημα δωροδοκίας στα ελληνικά προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης. Ακόμα και σήμερα, η ασφάλειά τους απειλείται από διεφθαρμένους αξιωματούχους που έκλεψαν χρήματα από το σύστημα και έλαβαν δωροδοκίες», τονίζει αρχικά ο Αμερικανός συνήγορος των προστατευόμενων μαρτύρων στην Ελλάδα.

Και συνεχίζει τη δήλωσή του, με βέλη κατά της ελληνικής κυβέρνησης: «Η κυβέρνηση της Ελλάδας πρέπει αμέσως να σταματήσει τα αντίποινα εναντίον των ανθρώπων που πιστεύει ότι είναι οι καταγγέλλοντες. Αντ ‘αυτού, η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να χαιρετίσει δημοσίως τους καταγγέλλοντες ως ήρωες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This