Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

«Οι ανώνυμοι μάρτυρες στην υπόθεση της Novartis στην Ελλάδα, απειλούνται από διεφθαρμένους αξιωματούχους»

Ο Stephen M. Kohn, ιδρυτικός συνεργάτης στη δικηγορική εταιρεία Kohn, Kohn και Colapinto και συνήγορος των προστατευόμενων μαρτύρων στην Ελλάδα στην υπόθεση της Novartis, με δήλωσή του αναφέρεται στα πλοκάμια της διαφθοράς στη χώρα μας και τις απειλές που δέχονται οι μάρτυρες από τις ελληνικές αρχές!

«Οι ανώνυμοι Έλληνες μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, που τεκμηρίωσαν αυτά τα εγκλήματα είναι ήρωες. Έθεσαν σε κίνδυνο τη φήμη και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία για να ενημερώσουν τις αρχές σχετικά με το εκτεταμένο σύστημα δωροδοκίας στα ελληνικά προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης. Ακόμα και σήμερα, η ασφάλειά τους απειλείται από διεφθαρμένους αξιωματούχους που έκλεψαν χρήματα από το σύστημα και έλαβαν δωροδοκίες», τονίζει αρχικά ο Αμερικανός συνήγορος των προστατευόμενων μαρτύρων στην Ελλάδα.

Και συνεχίζει τη δήλωσή του, με βέλη κατά της ελληνικής κυβέρνησης: «Η κυβέρνηση της Ελλάδας πρέπει αμέσως να σταματήσει τα αντίποινα εναντίον των ανθρώπων που πιστεύει ότι είναι οι καταγγέλλοντες. Αντ ‘αυτού, η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να χαιρετίσει δημοσίως τους καταγγέλλοντες ως ήρωες».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ