Σκηνές από το «Kill Bill» θα αναβιώσουν στο Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου στην Ρόδο!

Must Read

Στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου θα καθίσει ένας 49χρονος από τις Καλυθιές Ρόδου που κατηγορείται ότι όρμησε με μπαλτά εναντίον της 45χρονης πρώην συζύγου του, η οποία για να αμυνθεί άρπαξε από το σαλόνι του σπιτιού της ένα… διακοσμητικό σπαθί “σαμουράι”! 

Γι΄ αυτό το περιστατικό, καθώς και για άλλη μια επίθεση σε βάρος της πρώην συζύγου του, ο 49χρονος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω σε ποινή κάθειρξης 11 ετών και φυλάκιση δέκα μηνών. Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης είχε ασκήσει έφεση και αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που τού επιβλήθηκε, η οποία θα εξεταστεί από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου στις 9 Ιουλίου. Αν η αίτησή του γίνει δεκτή, τότε θα αφεθεί ελεύθερος ως την εκδίκαση της υπόθεσής του από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, στις 11 τη νύχτα της 24ης Ιουλίου 2017 ο 49χρονος παραβίασε το παράθυρο του σπιτιού της εν διαστάσει συζύγου του και χίμηξε εναντίον της, κρατώντας στο ένα χέρι έναν μπαλτά και στο άλλο έναν σιδερολοστό. Ωστόσο, η 45χρονη τον απέτρεψε απωθώντας τον με ένα διακοσμητικό σπαθί “σαμουράι” που άρπαξε από το σαλόνι του σπιτιού της, ενώ την ίδια ώρα άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Σύμφωνα με τη “Ροδιακή”, ο 49χρονος δεν σταμάτησε εκεί, αλλά δύο μέρες αργότερα, κινούμενος με το μηχανάκι του επί της επαρχιακής οδού Καλυθιές- Φαληράκι, πλησίασε το δίκυκλο της 45χρονης και επιχείρησε να τη ρίξει κάτω, κλωτσώντας την! Όταν την ακινητοποίησε, την άρπαξε από τα μαλλιά και την χτύπησε επανειλημμένα με γροθιές στον αυχένα, το στήθος και την αριστερή ωμοπλάτη, ενώ τής φώναζε:

Θα σε τελειώσω εδώ που είμαστε, στην ερημιά και δεν θα υπάρχουν μάρτυρες. Προχθές μου ξέφυγες, αλλά σήμερα δεν γλιτώνεις”!

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον συλλάβουν, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή κάνοντας ελιγμούς, με αποτέλεσμα να τού ασκηθεί δίωξη και για απείθεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This