Ισόβια από το Εφετείο στη φόνισσα που έσφαξε, μπροστά στα παιδιά της, τη σύζυγο του εραστή της

Must Read

Κανένα ελαφρυντικό που ζήτησαν οι συνήγοροι της «φόνισσας του Κορωπίου» για πρότερο σύννομος βίος και καλή συμπεριφορά μετά την πράξη, δεν αναγνωρίστηκε.

Το Εφετείο επέβαλλε ισόβια και 18 μήνες , ίδια με αυτή του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, στη γυναίκα που καταδικάστηκε για το έγκλημα στο Κορωπί.

Η «φόνισσα του Κορωπίου» που ζήτησε συγγνώμη από την εισαγγελέα σήμερα, δήλωσε ότι έχει κάνει πλέον στροφή στο Θεό. Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι του 2016 κατακρεούργησε με μαχαίρι μπροστά τα ανήλικα παιδιά της, την 35χρονη σύζυγο του εραστή της. 

Σύμφωνα με το lawandorder.gr, στην απολογία της, η «φόνισσα του Κορωπίου» δήλωσε: «Ήρθα εδώ να ζητήσω συγνώμη προς όλους, και τα παιδιά της συγχωρεμένης και τα δικά μου παιδιά. Τα τελευταία χρόνια από τότε που έφυγαν τα παιδιά μου έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές μέσα στη φυλακή. Είμαι πολύ πιο συνειδητοποιημένη πλέον.»

Η κατηγορουμένη μίλησε και για τις στιγμές του εγκλήματος: «Μου άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού (σ.σ. η 35χρόνη) , με έβριζε, μου τράβηξε το παιδί, ήταν στη θέση του συνοδηγού, βγήκα κι εγώ και της τράβηξα το παιδί να το πάρω. Ούρλιαζε ο γιος μου. Άρπαξα το παιδί, το έβαλα μέσα. Μετά δε θυμάμαι πως πήρα το μαχαίρι και πως τη μαχαίρωσα. Δε θυμάμαι πόσες φορές τη χτύπησα. Μου πε εμένα θα με σκοτώσεις; Πήγε να πάρει το μαχαίρι. Μετά δεν θυμάμαι, θυμάμαι το μπαμπά μου στο αστυνομικό Τμήμα».

Καταπέλτης η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή της κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ ζήτησε να διερευνηθεί πιθανή συνέργεια του συζύγου του θύματος στην υπόθεση: «το μαχαίρι που έπληξε το θύμα και η συμπεριφορά που έδειξε την προηγούμενη και εκείνη την ημέρα δείχνει ότι υπήρξε σχεδιασμός και ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όταν το σκέφτηκε.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This