Κυριακή 20/6/2021

Ισόβια από το Εφετείο στη φόνισσα που έσφαξε, μπροστά στα παιδιά της, τη σύζυγο του εραστή της

Κανένα ελαφρυντικό που ζήτησαν οι συνήγοροι της «φόνισσας του Κορωπίου» για πρότερο σύννομος βίος και καλή συμπεριφορά μετά την πράξη, δεν αναγνωρίστηκε.

Το Εφετείο επέβαλλε ισόβια και 18 μήνες , ίδια με αυτή του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, στη γυναίκα που καταδικάστηκε για το έγκλημα στο Κορωπί.

Η «φόνισσα του Κορωπίου» που ζήτησε συγγνώμη από την εισαγγελέα σήμερα, δήλωσε ότι έχει κάνει πλέον στροφή στο Θεό. Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι του 2016 κατακρεούργησε με μαχαίρι μπροστά τα ανήλικα παιδιά της, την 35χρονη σύζυγο του εραστή της. 

Σύμφωνα με το lawandorder.gr, στην απολογία της, η «φόνισσα του Κορωπίου» δήλωσε: «Ήρθα εδώ να ζητήσω συγνώμη προς όλους, και τα παιδιά της συγχωρεμένης και τα δικά μου παιδιά. Τα τελευταία χρόνια από τότε που έφυγαν τα παιδιά μου έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές μέσα στη φυλακή. Είμαι πολύ πιο συνειδητοποιημένη πλέον.»

Η κατηγορουμένη μίλησε και για τις στιγμές του εγκλήματος: «Μου άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού (σ.σ. η 35χρόνη) , με έβριζε, μου τράβηξε το παιδί, ήταν στη θέση του συνοδηγού, βγήκα κι εγώ και της τράβηξα το παιδί να το πάρω. Ούρλιαζε ο γιος μου. Άρπαξα το παιδί, το έβαλα μέσα. Μετά δε θυμάμαι πως πήρα το μαχαίρι και πως τη μαχαίρωσα. Δε θυμάμαι πόσες φορές τη χτύπησα. Μου πε εμένα θα με σκοτώσεις; Πήγε να πάρει το μαχαίρι. Μετά δεν θυμάμαι, θυμάμαι το μπαμπά μου στο αστυνομικό Τμήμα».

Καταπέλτης η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή της κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ ζήτησε να διερευνηθεί πιθανή συνέργεια του συζύγου του θύματος στην υπόθεση: «το μαχαίρι που έπληξε το θύμα και η συμπεριφορά που έδειξε την προηγούμενη και εκείνη την ημέρα δείχνει ότι υπήρξε σχεδιασμός και ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όταν το σκέφτηκε.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ