Τρίτη 15/6/2021

Μήνυση από τον πρώην της Ειρήνης Μούρθου: «Το παιδί της ξέρει τι έχει κάνει, υποφέρει» (video)

Μήνυση υπέβαλλε το πρωί της Πέμπτης ο πρώην σύζυγός της Ειρήνης Μούρθου η οποία κατηγορείται για την αρπαγή της Μαρκέλλας, βιασμό, πορνογραφία ανηλίκου, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο πρώην σύζυγός της κατηγορεί την Ειρήνη Μούρθου για συκοφαντική δυσφήμιση και ζητά να κινηθεί εις βάρος της ποινική δίωξη, ενώ αναφέρει ότι το ανήλικο παιδί τους έχει ήδη μάθει τις ειδεχθείς πράξεις της μητέρας του και παρακολουθεί ψυχολόγο.

Σύμφωνα με το Grtimes, ο ίδιος αναφέρει: «Οργή όμως και έκπληξη μου προκάλεσαν οι ισχυρισμοί της, οι οποίοι εκφράστηκαν δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της κ. Νουλέζα οι οποίοι έκαναν το γύρο όλων των ΜΜΕ ότι εκδιδόταν και μάλιστα ότι εγώ την προώθησα στην πορνεία, ότι της κανόνισα τα ραντεβού με τους πελάτες και μάλιστα ότι έπαιρνα τα χρήματα. Αυτοί οι ισχυρισμοί που διέδωσε δια της απολογίας της, αλλά και δια του πληρεξουσίου δικηγόρου είναι ψευδείς , ανυπόστατο, έωλοι και απεχθείς. Επειδή πέρα από τη δική μου αξιοπρέπεια οφείλω να διαφυλάξω την ανωνυμία του ανηλίκου, οφείλω να το προστατεύσω από τέτοιες συκοφαντικές διαδόσεις και φήμες που αφορούν εμένα τον πατέρα της, διότι δεν δίστασε η εγκαλούμενη και ο συνήγορος της να κατονομάσουν και με το μικρό όνομα το ανήλικο το οποίο δυστυχώς έχει πληροφορηθεί τους άθλους της μητέρας του και υποφέρει, λόγω του οποίου παρακολουθείται από ειδική παιδοψυχολόγο», 

Ο δικηγόρος του πρώην συζύγου της Ειρήνης Μούρθου, Χαράλαμπος Αποστολίδης:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ