Επιστροφή στη «στενή» για τον παιδεραστή της Κρήτης, Νίκο Σειραγάκη, λίγο καιρό μετά την αποφυλάκιση του!

Must Read

Τέλος στο δικαστικό θρίλερ της αποφυλάκισης του καταδικασμένου για υποθέσεις παιδεραστίας πρώην προπονητή μπάσκετ, Νίκου Σειραγάκη, βάζει το Συμβούλιο Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, δείχνοντάς του εκ νέου τον δρόμο για τη φυλακή.

Το αρμόδιο συμβούλιο έκανε δεκτή την έφεση που άσκησε ο εισαγγελέας κατά του βουλεύματος με το οποίο ο 56χρονος γυμναστής είχε αφεθεί ελεύθερος υπό όρους, καθώς έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι για την υφ’ όρον απόλυσή του, ακυρώνοντας το προηγούμενο βούλευμα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εφέτες είχαν την άποψη ότι ο καταδικασμένος σε 220 χρόνια κάθειρξη προπονητής είναι επικίνδυνος να διαπράξει εκ νέου το ίδιο αδίκημα και ότι η «συμπεριφορά του είναι καλή κατ’ επίφαση».

Ο Νίκος Σειραγάκης είχε καταδικαστεί αρχικά σε κάθειρξη 401 ετών (ανώτατο όριο έκτισης τα 25 χρόνια) για παιδεραστία σε βάρος 36 ανήλικων αγοριών στο Ρέθυμνο, αλλά πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί όταν συμπλήρωσε επτά χρόνια, 10 μήνες και 25 μέρες κράτησης.

Στη συνέχεια, συνελήφθη ξανά στη Θεσσαλονίκη με εισαγγελική εντολή για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όμως αφέθηκε ξανά ελεύθερος με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών. Μετά την άσκηση έφεσης από τον εισαγγελέα, το Συμβούλιο Εφετών ανέτρεψε το προηγούμενο βούλευμα στέλνοντάς τον πίσω στη φυλακή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This