Η ξανθιά και ο εραστής της στο εδώλιο μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του συζύγου της

Must Read

Τον Απρίλιο του 2017 ένας 53χρονος επιχειρηματίας σώθηκε από θαύμα από απόπειρα δολοφονίας, με τον φερόμενο ως δράστη να πυροβολεί πέντε φορές εναντίον του, αλλά να τον πετυχαίνει μια φορά στον γλουτό!

Οι Αστυνομικοί μετά από έρευνες συνέλαβαν έναν 37χρονο και λίγο αργότερα την ξανθιά φίλη του, η οποία αποδείχθηκε πως ήταν η εν διαστάσει πρώην σύζυγος του θύματος και ηθική αυτουργός, σύμφωνα με τη δικογραφία, της απόπειρας!

Σήμερα ξεκίνησε η δίκη της συγκεκριμένης υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τα όσα συνέβησαν στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο Μάτι. Στη δικογραφία αναφέρεται ότι η 47χρονη, η οποία αρνείται τις κατηγορίες, ήταν έξαλλη μετά τη σύλληψή της, μάλιστα προκάλεσε και αρετές ζημιές στο αστυνομικό τμήμα που μεταφέρθηκε, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί (!!!) και σε κάποιους από τους αστυνομικούς που της έκαναν ερωτήσεις για την απόπειρα.

Όπως αποκαλύπτει η δικογραφία, ο 37χρονος φερόμενος ως δράστης, ο οποίος είχε ερωτική σχέση με την εντυπωσιακή ξανθιά, είχε προσπαθήσει και νωρίτερα να σκοτώσει τον 53χρονο, αλλά έπαθε εμπλοκή το όπλο του έξω από το μαγαζί του επιχειρηματία και του χάλασε τα σχέδια!

Το θύμα και η εν διαστάσει σύζυγός του είχαν οικονομικές διαφορές, με την 47χρονη να καταγγέλλει πως ο 57χρονος τη χτύπησε στο πρόσωπο, λίγο πριν έρθει πάλι ο 37χρονος και τον πυροβολήσει.

Ο Βαγγέλης Καντιάνης, δικηγόρος της 47χρονης σχολίασε στο dikastiko.gr: «Οι πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης, οι οποίες πολύ απέχουν από εκείνες που έχουν έως σήμερα παρουσιαστεί, καθώς και οι νομικοί και πραγματικοί ισχυρισμοί της κατηγορουμένης, θα αναδειχθούν πλήρως και θα κριθούν από το αρμόδιο Δικαστήριο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This