Απαντήσεις για τον Κώστα Βεράκη που έπεσε νεκρός κατά την παράδοση όπλου από Λαμιώτη γιατρό

Must Read

Η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, με έναν 39χρονο να πέφτει νεκρός από από σφαίρα όπλου που ανήκε σε Λαμιώτη γιατρό, ξεκίνησε να εκδικάζεται τον Ιανουάριο στο Καρπενήσι.

Το συμβάν έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2014 όταν ένας Λαμιώτης γιατρός πήγε να αφήσει το όπλο του στο κατάστημα του 39χρονου Κώστα Βεράκη τραυματίζοντας τον θανάσιμα κατά την παράδοση. Ο κατηγορούμενος γιατρός κάνει λόγο για κακιά στιγμή ενώ οι οικογένεια του 39χρονου θύματος που άφησε πίσω παιδί και σύζυγο, κάνει λόγο για δολοφονία. 

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η κατηγορία στην αρχή ήταν για εγκληματική αμέλεια, όμως στην πορεία των ετών μετατράπηκε σε σε ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Στην απολογία του ο Λαμιώτης γιατρός μίλησε για τραγικό δυστύχημα και ανέφερε ότι μαζί με τον χαμό του φίλου του, χάθηκε και η δική του οικογένεια.

Από την πλευρά της η οικογένεια του αδικοχαμένου Κώστα Βεράκη και οι συνήγοροι τους Γιώργος Ντελής και Νάντια Γώγουλου υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται για ατύχημα, αλλά για δολοφονία. 

Η δίκη συνεχίζεται την Τρίτη 28 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This